Video

Καφέ της Χαράς: Αυτή είναι η ατάκα του Φατσέα που έγινε viral αμέσως

Καφέ της Χαράς: Αυτή είναι η ατάκα του Φατσέα που έγινε viral αμέσως
Καφέ της Χαράς: Μόλις λίγα λεπτά μετά την εμφάνιση του στην οθόνη, ο τηλεοπτικός Φατσέας έγινε για πάλι viral.

Καφέ της Χαράς: Ο Χαρακτήρας του Βαγγέλη Φατσέα είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους στην ελληνική τηλεόραση. Ο τρόπος που χειρίζεται την ελληνική γλώσσα είναι μοναδικός. Από την πρώτη στιγμή που ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε ότι το Καφέ της Χαράς θα επιστρέψει, όλοι περίμεναν να μάθουν αν θα δούμε και πάλι τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Βαγγέλης Φατσέας όχι μόνο εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες, αλλά έδειξε να μην έχει αλλάξει καθόλου. Μπορεί να μην τα βρήκε ξανά με την Σταυρούλα, αλλά εξακολουθεί να θέλει να γίνει ξανά γυναίκα του. Σε μια προσπάθεια να την κερδίσει ξανά, ήθελε να βοηθήσει τον προεκλογικό της αγώνα για τη δημαρχεία του χωριού.

Σε μια συνάντηση που είχε το πρώην ζευγάρι, ο αγαπημένος χαρακτήρας προσφώνησε την πρώην γυναίκα του «Σταυρούλα Πώποτα, πέως Φατσέα», με τη φράση αυτή να γίνεται viral μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστροφή της σειράς αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν ιδιαίτερα υψηλά καθώς το πρώτο επεισόδιο έφτασε σε κάποιο τέταρτο μέχρι και 50% τηλεθέαση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments