Video

Λεωνίδας Κακούρης: Ξαφνιάστηκε η Ελένη Μενεγάκη από την αποκάλυψή του

Λεωνίδας Κακούρης: Ξαφνιάστηκε η Ελένη Μενεγάκη από την αποκάλυψή του
Λεωνίδας Κακούρης: Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν συνεργαστεί κατά κάποιο τρόπο στο παρελθόν.

Λεωνίδας Κακούρης: Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου 2020 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο πρωταγωνιστής της άκρως πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ,”Άγριες Μέλισσες” έκανε μία αποκάλυψη έκπληξη, η οποία άφησε άφωνη τη γνωστή παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ αναφέρθηκαν στα θεατρικά και τηλεοπτικά σχέδια του ηθοποιού, ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν συνεργαστεί κατά κάποιο τρόπο στο παρελθόν. “Ξέρεις τι σκέφτηκα; Έχουμε συνεργαστεί” σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 με την Ελένη Μενεγάκη να αναρωτιέται αμέσως, που. “Είμαι η φωνή σου σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας προϊόντων περιποίησης” συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

  • Ε.Μ.: Πλάκα μου κάνεις; Τώρα μου το λες μετά από τόσα χρόνια! Έλα να σε φιλήσω και σαν φωνή μου! Σοβαρολογείς;
  • Λ.Κ.: Ναι, βέβαια
  • Ε.Μ.: Πολύ χαίρομαι! Δεν το ήξερα. Είσαι η φωνή μου;
  • Λ.Κ.: Η φωνή σου είμαι. Μόλις βγαίνεις και λες “είμαι η Ελένη”, βγαίνω εγώ και λέω “από την γνωστή εταιρεία προϊόντων περιποίησης μαρή”

“Θα με τρελάνεις Λεωνίδα! Θα με τρελάνεις Λεωνίδα!” ανέφερε και λύθηκε στα γέλια η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments