Video

MasterChef: Γκουρμέ “βρώμικα” στο τρέιλερ της νέας σεζόν

MasterChef: Γκουρμέ “βρώμικα” στο τρέιλερ της νέας σεζόν
MasterChef: Το νέο τρέιλερ του διαγωνισμού μαγειρικής ήρθε και προκάλεσε αίσθηση για το τρολάρισμα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

MasterChef: Τα τελευταία χρόνια ο διαγωνισμός μαγειρικής έχει σαρώσει τα νούμερα τηλεθέασης. Το ριάλιτι θα επιστρέψει για τέταρτη σεζόν και ήδη έχουμε δει το πρώτο τρέιλερ. Αυτό είχε δει το φως της δημοσιότητας το βράδυ που έπαιξε ο τελικός του GNTM.  Στο βίντεο, οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με οδηγό τον πρώτο και τους άλλους δύο να δυσανασχετούν, καθώς μόλις και μετά βίας χωρούν. Τότε, ο Ιωαννίδης λέει πως θέλει να φάει ένα βρώμικο, ένα βρώμικο αλλά original, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει πως ξέρει το καλύτερο.

Το δεύτερο τρέιλερ είναι η φυσική συνέχεια του πρώτου. Οι τρεις κριτές πάνε για βρώμικο, αλλά αυτή τη φορά ο αποδέχτης του τρολαρίσματος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που αμέσως μετά την κυκλοφορία του teaser, κορόιδεψε τους ψηλούς κριτές, με ανάρτησή του στο Twitter χρησιμοποιώντας τους στίχους του τραγουδιού «Δεν χωράς πουθενά».

Αυτή τη φορά οι κριτές τρώνε ένα βρώμικο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ξέρουμε. Μάλιστα, στο βίντεο βλέπουμε και παίκτες που έγιναν γνωστοί από την παρουσία τους σε προηγούμενους κύκλους. Συγκεκριμένα βλέπουμε τον Σελίμ, τον Μανώλη που κέρδισε πέρσι, αλλά και την εκκεντρική Σπυριδούλα από τον περασμένο κύκλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεός κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα περίπου στις 20 Ιανουαρίου. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο Πάνος Ιωαννίδης καθώς αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τα γυρίσματα, τα οποία είναι 10ωρης διάρκειας. Φέτος, όπως είπε, θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά μαγειρικά. «Κρίνουμε τις λεπτομέρειες και έχουμε δυσκολέψει πολύ τις δοκιμασίες» τόνισε μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments