Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [2/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [2/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (2/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (2/1/20).

  • κριός

Η επικοινωνία γύρω από τα ερωτικά θέματα μπορεί να αποτελεί προτεραιότητά σου αυτή τη στιγμή. Όμως η πρόοδος της σχέσης σου, δεν έχει να κάνει μόνο με το να εκφράζεις τις απόψεις σου. Έχει να κάνει και με το να ακούς, όσα λέει ο εραστής σου. Θα εκπλαγείς ή ακόμα και θα εμπνευστείς από τις ιδέες του!

  • ταύρος

Ακόμα κι αν νιώθεις πως ξύπνησες από ένα όνειρο, μην αγνοείς τα δυνατά θέματα που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Η Σελήνη επηρεάζει τα μυστήρια και τα μυστικά, αλλά μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πόσα κοινά έχεις με το ταίρι σου. Μια φιλία μπορεί να γίνει μια απροσδόκητη ερωτική σχέση αν είσαι ελεύθερη… ή ο υπάρχων δεσμός σου, θα μπορούσε να εμβαθύνει σημαντικά από αυτό που αποκαλύπτεται.

  • δίδυμοι

Ίσως να εκπλαγείς με το πόσο εύκολα μπορείς να εμφανίσεις κάτι που αφορά τα ερωτικά σου, στα μάτια του εραστή σου. Μπορεί να μην είναι κατ’ ανάγκη με τη φυσική έννοια. Λόγια αγάπης που μπορεί να έχεις αγωνιστεί για να πεις μέχρι πρόσφατα, θα μπορούσαν να προκύψουν χωρίς κόπο. Το ανοιχτό επικοινωνιακό στυλ σου, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο εραστής σου… και είναι πρόθυμος να το αξιοποιήσει για τον εαυτό του.

  • καρκίνος

Το μοίρασμα, σίγουρα σημαίνει ότι φροντίζεις τώρα τα ερωτικά σου θέματα. Και θα εκτιμήσεις τις κινήσεις του εραστή σου για να σε βοηθήσει. Θα τον δεις μάλιστα και με διαφορετικά μάτια. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσεις σε αυτό που μπορείτε να κάνετε μαζί! Αν μια συγκεκριμένη πρόκληση έχει απογοητεύσει και τους δυο σας, τότε δύο κεφάλια σίγουρα θα είναι καλύτερα από ένα, για να την ξεπεράσουν.

  • λέων

Αν αρχίσεις πάλι να σκέφτεσαι το παρελθόν….τότε κοίταξε προσεκτικά γιατί συμβαίνει αυτό. Κάτι που συνδέεται με το παρελθόν ή μια προηγούμενη σχέση σου, μπορεί να έχει την απάντηση σε ένα ζήτημα που χρειάζεται να λυθεί τώρα. Αν ένα τρέχον ζήτημα φαίνεται πως μοιάζει με κάτι ανάλογο από τα παλιά… τότε προσπάθησε να εξετάσεις, πώς το διόρθωσες προηγουμένως!

  • παρθένος

Οι αναλυτικές σου ικανότητες ενισχύονται έντονα τώρα, οπότε εμπιστέψου τες για να λύσεις ένα ζήτημα που αφορά τη σχέση σου. Αυτό που βλέπεις να εκτυλίσσεται μπορεί να μην αντανακλά αυτό που προσπαθεί να σου πει η εσωτερική φωνή σου. Μπορεί επίσης να πιστεύεις, ότι κάτι είναι βολικά «γυαλισμένο» στη σχέση σου. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε ίσως να καταστήσεις σαφές στο ταίρι σου, πόσο ρεαλιστικά το βλέπεις.

  • ζυγός

Θα δώσεις υπερβολική σκέψη σε ένα ερωτικό σου ζήτημα, όταν πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο αυτό που αισθάνεσαι. Κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου, αλλάζει…. και πρέπει να συμβεί αυτό, τώρα. Οι σταθερές κινήσεις είναι βασικές γι’ αυτό που νιώθεις…και θα δώσουν καλύτερα αποτελέσματα. Ο αγαπημένος σου πιθανότατα θα συνδεθεί και θα εκτιμήσει την ικανότητά σου να το κάνεις.

  • σκορπιός

Η πρόοδος της σχέσης σου, μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή, αλλά μόνο αν υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσά σας. Με άλλα λόγια, η απόσπαση θα μπορούσε να έχει καλύτερα αποτελέσματα από τη λήψη μέτρων – προγραμματισμένων ή αυθόρμητων! Μπορεί να βρεις ότι εκφράζεσαι καλύτερα αν σου δοθεί η ευκαιρία να παραμείνεις για λίγο απόμακρη και να αποσυμπιεστείς….ώστε να εκφραστείς πιο άνετα στον αγαπημένο σου.

  • τοξότης

Άφησε την περιέργεια να επηρεάσει τις κινήσεις σου, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου τώρα. Αυτό που σε γοητεύει, μπορεί να εξάψει τη φαντασία σου και να σε βοηθήσει να εντοπίσεις ευκαιρίες, που ίσως διαφορετικά να μην έβλεπες. Κάτι στην σχέση σου, δεν πρέπει να το πάρεις τόσο σοβαρά. Λίγη έρευνα από πλευράς σου, μπορεί να αποκαλύψει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην εξαφάνιση της σύγχυσης ή της αβεβαιότητας που περιβάλλει το συγκεκριμένο ρομαντικό θέμα.

  • αιγόκερως

Προσπάθησε να αντισταθείς σε οποιαδήποτε ώθηση εξαναγκασμού για μια εξέλιξη ή να αντιδράσεις παρορμητικά όταν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο ερωτικό θέμα. Θα νιώσεις παθιασμένη με την «θέσπιση ενός νόμου» ή κανόνα που ίσως να μην ικανοποιεί ολόψυχα το ταίρι σου. Η επιθυμία σου να κάνεις κάτι να συμβεί εδώ και τώρα, πρέπει να είναι περισσότερο ρεαλιστική.

  • υδροχόος

Μια μικρή ή φαινομενικά ασήμαντη χειρονομία προς τον αγαπημένο σου, θα μπορούσε να λειτουργήσει με κάποια μαγεία, και να σε καθησυχάσει. Εκεί που ήθελες να επιβεβαιώσεις πως βρίσκεσαι με το ταίρι σου στην ίδια σελίδα, αυτό που έρχεται στο φως, θα δείξει την πορεία προς τα εμπρός με ένα κοινό σχέδιο που είχε καθυστερήσει.

  • ιχθύες

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ο εραστής σου θέλει να κάνει πολλές πράξεις αυτή τη στιγμή, τότε ένα φιλικό σου πρόσωπο, ίσως μπορέσει να ρίξει φως σ’ αυτό. Υπάρχει μια ανισορροπία στη σχέση σου και αφορά το πόσα δίνεις μέσα στη σχέση σου, και στο πόσα παίρνεις σε αντάλλαγμα. Μια συζήτηση με κάποιον «τρίτο» που μπορεί να δει αντικειμενικά την κατάστασή σου, θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments