Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φαβορί για αρχηγός στο ΝΒΑ All-Star Game

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φαβορί για αρχηγός στο ΝΒΑ All-Star Game
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το αστέρι των Μπακς προηγείται μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς στη σχετική ψηφοφορία για το NBA All-Star Game 2020.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στην Ανατολική και τη Δυτική Περιφέρεια αντίστοιχα για την μεγάλη μπασκετική διοργάνωση. Αυτό σημαίνει πως ο “Greek Freak” και ο Σλοβένος παίκτης των Ντάλας Μάβερικς είναι τα φαβορί για να πάρουν τον τίτλο του αρχηγού που θα τους δώσει το δικαίωμα να επιλέξουν σε διαδικασία ντραφτ τους συμπαίκτες τους στο ΝΒΑ All-Star Game. Ο Γιάννης είχε ήδη την τιμή, να εκλεχθεί στο περσινό NBA All-Star Game που έγινε στη Σάρλοτ. Οπότε μένει να δούμε αν αυτό θα επαναληφθεί.

Μπακς: “Ελάτε να κάνουμε ξανά τον Γιάννη αρχηγό”

Με ένα ελληνικό μήνυμα στα social media τα “ελάφια” ζήτησαν από το κοινό να ψηφίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ώστε να είναι πάλι ένας εκ των αρχηγών στη διοργάνωση. “Ελάτε να κάνουμε ξανά captain τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι ψήφοι για το 2020 NBA All-Star Game μετρούν και σήμερα διπλές” έγραψαν χαρακτηριστικά.

Το NBA All-Star Game είναι μια σημαντική διοργάνωση, που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάθε χρόνο, σε διαφορετική τοποθεσία, για ένα σαββατοκύριακο.

Αντίπαλες ομάδες ήταν για 56 χρονιά οι ομάδες των Ανατολικών πολιτειών (Ανατολή) με αυτές των Δυτικών (Δύση). Το πρώτο τέτοιο παιχνίδι έγινε το 1951. Στην διοργάνωση του 2010, που έγινε στις 14 Φεβρουαρίου, η Ανατολή νίκησε με 141-139 την ομάδα της Δύσης στο στάδιο Κάουμποϊς του Ντάλας και σημειώθηκε παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς την παρακολούθησαν 108.713 θεατές. Το εν λόγω ρεκόρ πιστοποιήθηκε και από το βιβλίο Γκίνες. Από το 2018 οι αγώνες γίνονται μεταξύ ανάμεικτων ομάδων. Οι δύο παίκτες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους σε Ανατολή και Δύση, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τους συμπαίκτες τους χωρίς ωστόσο να υπάρχει ο παραμικρός περιορισμός από κάποια περιφέρεια. Οι επιλογές για τους δύο αρχηγούς προέρχονται από ένα σύνολο παικτών που έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, μέσα από την καθιερωμένη διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού, των μίντια και των αθλητών.

Η ψηφοφορία για τη φετινή διοργάνωση, που θα γίνει 14-16 Φεβρουαρίου στο Σικάγο, άνοιξε στις 18:00 ανήμερα των Χριστουγέννων. Κάθε φίλος του μπάσκετ μπορεί να επιλέξει τους εκλεκτούς του είτε μέσω του NBA.com, είτε μέσω της εφαρμογής της Λίγκας, είτε μέσω της Google πληκτρολογώντας “NBA All-Star Voting”. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να ψηφίσει έως δέκα παίκτες ανά 24ωρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments