Αθλητισμός

Τσούμπα Άκπομ: Προτεραιότητα της Άστον Βίλα ο Άγγλος επιθετικός

Τσούμπα Άκπομ: Προτεραιότητα της Άστον Βίλα ο Άγγλος επιθετικός
Τσούμπα Άκπομ: Οι "Χωριάτες" παρακολουθούν στενά τη περίπτωση του επιθετικού του ΠΑΟΚ με τα ρεπορτάζ να επιμένουν πως αργά ή γρήγορα θα προβούν σε διαδικασία για την απόκτησή του.

Τσούμπα Άκπομ: Η φετινή σεζόν δεν βαίνει όπως είχε υπολογίσει ο 24χρονος επιθετικός. Από το περασμένο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και το ασταμάτητο σκοράρισμα ως ο βασικός επιθετικός του ΠΑΟΚ, φέτος έχει βρεθεί στη σκιά του εκπληκτικού Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός με τις επιδόσεις του έχει καταφέρει να καπαρώσει τη θέση στη κορυφή της επίθεσης του “Δικέφαλου του Βορρά” βάζοντας τον Άκπομ σε δεύτερη μοίρα στις σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Άγγλος επιθετικός προσπαθεί μέσω των προπονήσεων να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, ελπίζοντας πως η νέα χρονιά θα του δώσει και πάλι αυτά που έκανε πράξη πριν έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Το όνομα του 24χρονου ωστόσο παραμένει να βρίσκεται σε υψηλή θέση στις λίστες αρκετών “μνηστήρων”. Μια από τις ομάδες που όπως αναφέρεται ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Άγγλου φορ είναι η Άστον Βίλα.

Οι “Χωριάτες” μετά τον τραυματισμό του Γουέσλει βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με τον Άκπομ να βρίσκεται ψηλά στις επιλογές τους. Μάλιστα όπως τονίζουν τα βρετανικά Μέσα, ο αγγλικός σύλλογος δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να προβεί σε επίσημη κρούση ζητώντας από τον “Δικέφαλο του Βορρά” τα πλήρη δικαιώματα του ταλαντούχου επιθετικού. Ο Άκπομ θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανική επιλογή για την Βίλα, την ώρα που το Brexit είναι προ των πυλών και οι αγγλικοί σύλλογοι αναζητούν γηγενείς ποδοσφαιριστές για την ενίσχυσή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments