Ελλάδα

Τζόκερ: Αυτός είναι ο υπερτυχερός των εννέα εκατομμυρίων ευρώ

Τζόκερ: Αυτός είναι ο  υπερτυχερός των εννέα εκατομμυρίων ευρώ
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης και η διαλογή.

Και αν σου κάτσει, σου αλλάζει τη ζωή! Λέει ενα από τα σλόγκαν του Τζόκερ και όχι άδικα αφού ο υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωσης κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Και μπορεί να μην είναι από…τζάκι αλλά σίγουρα είναι από Αλόννησο αφού εκεί, στο πρακτορείο του παραλιακού οικισμού Πατητήρι κατατέθηκε το τυχερό δελτίο.  Ο μοναδικός νικητής της κλήρωσης συμπλήρωσε ένα δελτίο με 19 στήλες όπου μάντεψε τους πέντε αριθμούς αλλά και τον αριθμό τζόκερ, αυξάνοντας το εισόδημά του πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ.

Κι αυτό γιατί εκτός από τα 9.208.522,85 ευρώ που έδινε το 5+1 του Τζόκερ θα πρέπει να προσθέσουμε πόσα 5άρια, 4αρια και άλλα έσοδα από τις μικρότερες κατηγορίες έχει και κατόπιν να αφαιρεθούν οι φόροι. Οι τυχεροί αριθμοί που αναδείχθηκαν στην χθεσινή κλήρωση είναι οι: 3, 6, 30, 40, 43 και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός 18.

Επίσης, εννιά (9) επιτυχίες βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €37.209,68 η κάθε μια. Να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί εννέα τζακ ποτ στις κληρώσεις του Τζόκερ. Η συμμετοχή στη σημερινή κλήρωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς συμπληρώθηκαν 17.396.737 στήλες!

ΤΖΟΚΕΡ: Τώρα μπορείς να παίξεις και online το αγαπημένο σου τυχερό παιχνίδι

Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακ ποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα. Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments