Lifestyle

Lady Gaga: Το μυστηριώδες φιλί και η αλλαγή του χρόνου με άγνωστο άντρα

Lady Gaga: Το μυστηριώδες φιλί και η αλλαγή του χρόνου με άγνωστο άντρα
Lady Gaga: H Lady Gaga αντάλλαξε καυτά φιλιά την παραμονή της πρωτοχρονιάς με έναν άγνωστο άνδρα.

Lady Gaga: Η 33χρονη τραγουδίστρια μετά την παράστασή της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Λας Βέγκας, χόρεψε με έναν άγνωστο άντρα με τον οποίο αντάλλαξε και το φιλί για την αλλαγή του χρόνου. Σύμφωνα με το ΤΜΖ το όνομα του συνοδού της Lady Gaga είναι Μάικλ, χωρίς, ωστόσο να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες. Το καλοκαίρι η ποπ σταρ φέρεται ότι διατηρούσε δεσμό με τον ηχολήπτη της Νταν Χόρτον, αφού είχε προηγηθεί ο χωρισμός της από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο και είχε η ίδια διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η εμφάνιση στη σκηνή των Όσκαρ 2019 της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ, συζητήθηκε και με το παραπάνω στο χώρο της showbiz το 2019, με τις φήμες να φουντώνουν για το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Τότε, οι φήμες γύρω από το ζευγάρι αυξάνονταν διαρκώς επειδή η Lady Gaga είχε χωρίσει πρόσφατα από τον αρραβωνιαστικό της, Κριστιάν Καρίνο, με τον Μπράντλεϊ Κούπερ να απέχει μόλις λίγους μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Ιρίνα Σάικ. Τα Μέσα, τα social media, οι θαυμαστές της Lady Gaga, του Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά και η πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Ιρίνα Σάικ, προσέγγισαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, την παθιασμένη ερμηνεία των δύο σταρ στην σκηνή των όσκαρ, η οποία έριξε λάδι στη φωτιά, ξεκινώντας έναν κύκλο συζητήσεων για το εάν τελικά οι δυο τους, είναι κάτι παραπάνω από απλοί συνεργάτες.

Η Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Τζερμανότα, ευρύτερα γνωστή και ως Lady Gaga, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μουσικός, ηθοποιός, τραγουδοποιός και χορεύτρια. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της έχουν δοθεί οι τίτλοι “Mother Monster”, “Βασίλισσα της Ποπ” και “Πριγκίπισσα της Ποπ”. Στην μέχρι τώρα μουσική πορεία της, έχει λάβει πληθώρα βραβείων, μεταξύ αυτών είναι τα Όσκαρ, τα Γκράμι, οι Χρυσές Σφαίρες, τα BRIT και τα MTV.

Είναι Βραβευμένη με βραβείο Όσκαρ. Το καλλιτεχνικό όνομα Lady Gaga προέκυψε από το τραγούδι των Queen Radio Ga Ga. Η μουσική και το στυλ της είναι επηρεασμένα από τον Ντέιβιντ Μπάουι, τον Μάικλ Τζάκσον, την Μαντόνα, την Whitney Houston και τους Queen. Εκτός από την ποπ μουσική και τη ροκ μουσική, έχει κάνει κομμάτια με ραπ, τζαζ, Κάντρι και glam ροκ. Επίσης έχει τραγουδήσει μαζί με τους Rolling Stones, U2, Metallica, Bon Jovi.

Έχει κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ, εννιά Βραβεία Γκράμι από τις 19 υποψηφιότητες, δύο Χρυσές Σφαίρες, τρία βραβεία BRIT και 13 MTV Video Music Awards από τις 26 υποψηφιότητες. Είναι η πρώτη καλλιτέχνης στην ιστορία που κέρδισε το Songwriters Hall Of Fame: Icon Award, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά της. Το 2016 πήρε την πρώτη της υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ και βραβείο Hollywood Music in Media Awards για τη μπαλάντα της “Til It Happens To You”, που αφορά στο φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments