Video

«My Style Rocks»: Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες του ριάλιτι μόδας

«My Style Rocks»: Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες του ριάλιτι μόδας
«My Style Rocks»: Η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν είναι μεταξύ των κοριτσιών που θα συμμετέχουν στο φετινό «My Style Rocks».

«My Style Rocks»: Αντίστροφα μετρούν στον ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του «My Style Rocks», η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Μάλιστα, το κανάλι του Φαλήρου έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα τρία ονόματα των κοριτσιών που θα συμμετέχουν καθώς και το αντίστοιχο τρέιλερ.

Οι πρώτες δύο είναι η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, νικήτριας του GNTM 1, Μαρία Καζαριάν, και η κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη.

«Είμαι η Μαρία Καζαριάν, είμαι 25 ετών κι απ’ ότι καταλάβατε είμαι η αδερφή της νικήτριας του περσινού GNTM. Ασχολούμαι με τη μόδα και την ομορφιά και είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσω το φετινό My Style Rocks γιατί η νίκη είναι στο DNA της οικογένειας Καζαριάν» λέει η Μαρία Καζαριάν στο trailer. Στη συνέχεια μας συστήνεται η Στέλλα Πάσσαρη. «Είμαι 26 χρόνων και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αγαπημένη μου παίκτρια από το My Style Rocks είναι φυσικά η Ιωάννα Τούνη η οποία είναι συνέταιρός μου στο μαγαζί. Το δικό μου στυλ, όπως μπορείτε να δείτε, είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό είναι που θα με οδηγήσει στη νίκη του My Style Rocks». Στο τέλος γνωρίζουμε την 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου.

Παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας θα είναι ο Κατερίνα Στικούδη.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι». Εκείνος την «προκάλεσε» να βγει στον αέρα και να απαντήσει αν ισχύουν οι φήμες πώς θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του «My Style Rocks». Τελικά, η Κατερίνα βγήκε τηλεφωνικά on air και γελώντας αναφώνησε: «Ισχύει. Ναι, είναι γεγονός». Μάλιστα, η ίδια δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είναι μια πολύ ωραία και φρέσκια ιδέα. Είναι ένα πρότζεκτ που μου αρέσει πάρα πολύ, έχει να κάνει με την μόδα, αγαπώ τις γυναίκες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments