Αθλητισμός

Άλφα Σεμέδο: Στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Άγγλους

Άλφα Σεμέδο: Στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Άγγλους
Άλφα Σεμέδο: Δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τους Πειραιώτες να ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό.

Άλφα Σεμέδο: Νέα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στον Ολυμπιακό. Μετά τους Ζοάο Καρβάλιο και Σαμπρί Λαμουσί φήμες υπάρχουν και για τον Άλφα Σεμέδο, ο οποίος παίζει στην Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά αγωνίζεται δανεικός από την Μπενφίκα.

Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τα Μέσα του Νησιού εμφανίζονται ζεστοί στο ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Πρέπει να τονιστεί όμως πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση από τις εμπλεκόμενες ομάδες. Ο Σεμέδο είναι 22 χρονών από τη Γουινέα-Μπισάου αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Παίζει κυρίως στόπερ και εξάρι και έχει 1.90 μέτρα ύψος. Έχει περάσει επίσης από Μορεϊρένσε και Εσπανιόλ, ενώ φέτος μετράει 16 συμμετοχές και 2 γκολ στην Championship.

Όσον αφορά τον Ζοάο Καρβάλιο, που επίσης αγωνίζεται στη Νότιγχαμ, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο προπονητής του, Σαμπρί Λαμουσί, πρόσφατα υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς πως υπολογίζει κανονικά τον 22χρονο και δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει σε άλλον σύλλογο. Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος. «Δεν ξέρω κάτι. Εγώ είμαι χαρούμενος με τον Ζοάο. Ίσως αν είναι λιγάκι χαρούμενος, μπορώ να τον καταλάβω. Αλλά ξέρω την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και αυτός έχει μεγάλη. Χρειάζομαι τέτοιους ποδοσφαιριστές και ο Ζοάο είναι κομμάτι της ομάδας. Τον θέλω μαζί μου. Θα μας βοηθήσει», ήταν τα λόγια του Λαμουσί, τα οποία αν επιβεβαιωθούν θα οδηγήσουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε αναδημιουργία της λίστας τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments