Lifestyle

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τη μοναξιά δεν τη φοβάμαι και περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου, αλλά σίγουρα είμαι καλύτερα όταν είμαι σε μια ωραία σχέση, είπε η ηθοποιός.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του χρόνου της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα, ενώ το ενδιαφέρον της συζήτησης μονοπώλησε εκτός των άλλων, η προσωπική της ζωή.  Μάλιστα, μόλις η Ναταλία Γερμανού την είδε, έπαθε πλάκα με το κορμί της και ήταν η πρώτη ερώτηση που της έκανε: «Τι κάνεις και διατηρείσαι έτσι;»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Προσέχω πολύ τι τρώω. Πεινάω. Δεν ανήκω στην περίπτωση τρώω ότι θέλω… Ζηλεύω αυτές τις γυναίκες που τρώνε αλλά δεν παχαίνουν»! Και πρόσθεσε: «Μετά από μία ηλικία ο μεταβολισμός αλλάζει. Δεν έχω ξεφύγει ποτέ σε κιλά. Μόλις παίρνω δύο κιλά, απλά ράβεται (το στόμα)!» Και υπογράμμισε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Στερούμαι τα γλυκά, καλά μακαρόνια μαύρα μάτια κάνω για να τα δω. Παστίτσιο; Δεν το συζητώ! Πίτσες μία φορά το χρόνο»! Και τόνισε: «Πάντα τρώω σαλάτες και ψητό! Αυτά»! Και η Ναταλία Γερμανού αυθόρμητα είπε: «Δεν είναι ζωή αγάπη μου αυτή»!

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με το πού αισθάνεται πιο τυχερή, στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά, η ίδια απάντησε στα επαγγελματικά της, τονίζοντας βέβαια πως και η προσωπική της ζωή είναι πολύ καλή, καθώς έχει πολύ καλούς φίλους στους οποίους όπως είπε έχει επενδύσει.

«Ό,τι κι αν έχει συμβεί στην προσωπική ζωή, καλό είναι, εμπειρίες είναι όλα αυτά. Σε μια σχέση και οι δυο άνθρωποι έχουν ταλαιπωρηθεί και ενίοτε ο ένας επιδρά στον άλλον με έναν τρόπο. Και οι δυο έχουν μερίδιο ευθύνης, οπότε δεν ξέρω αν έχω υπάρξει θύτης ή θύμα, δεν το βλέπω έτσι. Περνάω καλύτερα όταν είμαι σε σχέση, αλλά και πάλι εξαρτάται η σχέση. Όταν έχεις βρει μια σχέση που σε καλύπτει σε πολλά πράγματα, σίγουρα περνάς καλύτερα από το να είσαι μόνος σου. Τη μοναξιά δεν τη φοβάμαι και περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου, αλλά σίγουρα είμαι καλύτερα όταν είμαι σε μια ωραία σχέση. Η συντροφικότητα είναι κάτι που αποζητάω» ανέφερε μεταξύ άλλων με τη Ναταλία Γερμανού να επιβεβαιώνει και παράλληλα να διαψεύδει on air τις όποιες φήμες περί χωρισμού της ηθοποιού με τον Σωτήρη Χατζάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments