Lifestyle

Πέγκυ Ζήνα: «Στην αρχή της καριέρας μου μου έλεγαν ότι δεν θα γίνω ποτέ σταρ»

Πέγκυ Ζήνα: «Στην αρχή της καριέρας μου μου έλεγαν ότι δεν θα γίνω ποτέ σταρ»
Πέγκυ Ζήνα: Η τραγουδίστρια μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τα δύσκολα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Πέγκυ Ζήνα: Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η γνωστή τραγουδίστρια που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποδοχή που έχει κερδίσει από σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, ενώ θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια στο τραγούδι αλλά και την επεισοδιακή συμμετοχή της στη Eurovision το 2002.

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το πώς κατάφερε να την αποδεχτούν άνθρωποι του χώρου που μέχρι πρότινος την κατέκριναν, η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε πως αυτό συνέβη με έναν συνδυασμό σκληρής δουλειάς αλλά και συγκεκριμένης στάσης ζωής. «Νιώθω ότι σε σέβονται όταν έχεις μια προσωπική ζωή μετρημένη. Είναι ωραίο να προσέχεις λίγο, το πώς φέρεσαι, το πώς εμφανίζεσαι, το πώς μιλάς ακόμη και στην τηλεόραση, που έρχεσαι απρόσκλητη, μπαίνεις στα σπίτια των ανθρώπων. Πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ίδια θυμήθηκε όλες τις στιγμές που της ζητήθηκε να προκαλέσει προκειμένου να «αποκτήσει» μεγαλύτερο όνομα αλλά και να ακουστεί περισσότερο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν επισκεπτόταν το γραφείο του Πέτρου Κωστόπουλου της έλεγαν πως δεν θα γίνει ποτέ σταρ καθώς δεν εμφανιζόταν και δεν ντυνόταν όπως άλλες συνάδελφοί της.

Μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πως ξεκίνησε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη.

Μάλιστα θυμήθηκε και την συμμετοχή της στον εθνικό τελικό της Eurovision του 2002, με την ίδια να τονίζει πως παρά το γεγονός ότι στεναχωρήθηκε που δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα, όλα έγιναν για κάποιο λόγο. «Αν είχα πάει στη Eurovision δεν θα μου είχε ξεδιπλωθεί μια pop καριέρα που εγώ δεν ήμουν τόσο καλή; Θεωρείς δηλαδή ότι ο Γιώργος Θεοφάνους θα μου έδινε το “Μη ρωτάτε γιατί πίνω” αν το Love is a wonderful thing πήγαινε καλά στη Eurovision;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments