Video

Ilia Leya: Η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι [vid]

Ilia Leya: Η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι [vid]
Ilia Leya: «Είμαι διεμφυλική, είμαι ένα κορίτσι τρανς, που σημαίνει ότι γεννήθηκα αγόρι, γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εξομολόγησή της.

Ilia Leya: Η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν», όπου έχει στο κανάλι της στο Youtube 61 χιλιάδες συνδρομητές και αμέτρητους ακόλουθους στο Instagram, Ίλια Παπαδοπούλου, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου,  «The 2night show», ως Ilia Leya, πριν από περίπου ένα χρόνο. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» μας παρουσίασε τη ζωή της, όπως η ίδια την εξιστορεί μέσα από τα social media.

Το μοντέλο λίγο πριν εκπνεύσει το 2019 έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη μέσα από το κανάλι της στο youtube αποκαλύπτοντας ότι γεννήθηκε αγόρι: «Είμαι διεμφυλική, είμαι ένα κορίτσι τρανς, που σημαίνει ότι γεννήθηκα αγόρι, γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εξομολόγησή της. Η Ilia Leya είχε επιλέξει να κάνει σχέσεις με άνδρες, να βγαίνει ραντεβού μαζί τους, χωρίς βέβαια να τους αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της λόγω της ανασφάλειας της. Το ίδιο συνέβαινε και στις επαγγελματικές σχέσεις της, αφού οι μάνατζερ της την συμβούλευαν να μην αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα, ώστε να μη χάνει δουλειές. Μπορεί να σπούδασε φωτογραφία, όμως το modeling είναι το επάγγελμα που τελικά την κέρδισε.

Πλέον, η ίδια δηλώνει influencer στο Instagram και το Youtube, δηλαδή προωθεί προϊόντα μέσα από τον διαδικτυακό χώρο της στους ανθρώπους που την ακολουθούν. Το μοντέλο και influencer κατά καιρούς ανεβάζει βίντεο κυρίως με μακιγιάζ αλλά αυτά που έχουν τα περισσότερα views αφορούν τις πλαστικές επεμβάσεις της. Το πρώτο που ανέβασε στο κανάλι της ήταν για την ρινοπλαστική της και μάλιστα είχε 517 χιλιάδες προβολές! Στη συνέχεια ακολούθησε η πλαστική στήθους αλλά και η λιποαναρρόφηση…

Το βίντεο με τις αποκαλύψεις της:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments