Ελλάδα

Πάτρα: 43χρονη έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από πολυκατοικία

Πάτρα: 43χρονη έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από πολυκατοικία
Πάτρα: Τραγικό θάνατο βρήκε 43χρονη γυναίκα όταν έπεσε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου και έμενε.

Πάτρα: Ανήμερα των Θεοφανίων, 43χρονη βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έπεσε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου και έμενε. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε συνοικία της Πάτρας με τους γείτονες να ακούν στον γδούπο από τη πτώση της άτυχης γυναίκας στον δρόμο.

Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε κάτω υπό άγνωστες ως τώρα συνθήκες, με τους γείτονες της άτυχης γυναίκας να μην μπορούν να πιστέψουν τι την οδήγησε προκειμένου να φθάσει σε αυτή τη πράξη, καθώς όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής συνηγορούν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Η 43χρονη σύμφωνα με το patrastimes.gr, βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον φίλο της, ωστόσο μια στιγμή που εκείνος βρισκόταν μακριά της έφθανε σε εκείνη να αφήσει την κουζίνα και την μαγειρική και να βουτήξει στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Αμέσως οι γείτονες αλλά και ο φίλος της άτυχης γυναίκας κάλεσαν τις αρχές, ωστόσο η 43χρονη υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή πριν έρθει το ΕΚΑΒ, με τους τραυματιοφορείς να μεταφέρουν το άψυχο σώμα της στο γενικό νοσοκομείο της πόλης των Πατρών. Οι αρχές ήδη έχουν ξεκινήσει τη διενέργεια έρευνας, με τα μέχρι στιγμής στοιχειά να μαρτυρούν πως η 43χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments