Διεθνή

Brad Pitt: Οργιάζουν οι φήμες επανασύνδεσης με την Jennifer Aniston

Brad Pitt: Οργιάζουν οι φήμες επανασύνδεσης με την Jennifer Aniston
Brad Pitt: Η Jennifer Aniston κοίταζε συγκινημένη τον πρώην σύντροφό της την ώρα που παραλάμβανε τη Χρυσή Σφαίρα

Brad Pitt: Στο επίκεντρο της φαντασμαγορικής βραδιάς της 77ης τελετής των Χρυσών Σφαιρών, βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β’ ανδρικού ρόλου, με τη συμμετοχή του στην ταινία “Κάποτε στο Χόλιγουντ”, του Κουέντιν Ταραντίνο. Ο Brad Pitt, που έδειχνε πιο γοητευτικός από ποτέ μίλησε και σοβαρά και αστεία, δείχνοντας σε όλους ότι βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο στη ζωή του.

Αρχικά, ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Leonardo DiCaprio, με έντονη δόση χιούμορ. «Πριν το The Revenant (σ.σ. την ταινία για την οποία ο DiCaprio κέρδισε το Όσκαρ πριν λίγα χρόνια μετά από αρκετές σεζόν… αναμονής) συνήθιζα να παρακολουθώ κάθε χρόνια τους συμπρωταγωνιστές του να παραλαμβάνουν βραβεία και να τον ευχαριστούν. Ξέρω πλέον το γιατί, είναι ένας πραγματικός σταρ, ευγενής και δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ πάνω σήμερα χωρίς εσένα δίπλα μου» είπε αρχικά.

Ενώ συνέχισε αναφερόμενος τη διάσημη σκηνή στο φινάλε του «Τιτανικού» που ο DiCaprio πεθαίνει στα παγωμένα νερά του ατλαντικού: «Εγώ θα μοιραζόμουν μαζί σου τη σχεδία».

Στη συνέχεια, έκανε πλάκα για την προσωπική του ζωή, λέγοντας; «Ήθελα να φέρω τη μαμά μου, αλλά δεν μπορούσα επειδή για κάθε γυναίκα που στέκεται δίπλα μου λένε πως βγαίνει μαζί μου».

Brad Pitt: Οργιάζουν οι φήμες επανασύνδεσης με την Jennifer Aniston

Την ώρα που ο Brad Pitt ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του η Jennifer Aniston κοίταζε συγκινημένη και η αντίδραση της πυροδότησε σχόλια από τους φαν για πιθανή επανένωση του ζευγαριού. Νωρίτερα στο κόκκινο χαλί, ένας δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Brad πως οι θαυμαστές περιμένουν “πως και πως” τη στιγμή που εκείνος και η Aniston θα “συναντιότουσαν” στην τελετή απονομής. Ο Brad σχολίασε “Θα έτρεχα στην Jen. Είναι πολύ καλή φίλη”.

Από την άλλη η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τη χαρά της για τον πρώην αγαπημένο της Brad, την ώρα της απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2020. Με σταυρωμένα τα χέρια και ένα πρόσωπο γεμάτο ευτυχία παρακολουθούσε τον Brad στη σκηνή. Το ζευγάρι χώρισε το 2005, παρ΄όλα αυτά ο χρόνος έχει αποδειχθεί ο καλύτερος γιατρός για τους δύο σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2020 ήταν πιο λαμπεροί από ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments