Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αλήθεια για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αλήθεια για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τελικά μάλλον δεν είναι έγκυος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το σύνολο που φορούσε η κριτής του GNTM στον μεγάλο τελικό, το οποίο της τόνιζε ελαφρώς την κοιλιά, πυροδότησε τους ψιθύρους για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Οι φήμες πήραν φωτιά, αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ζευγάρι με τον Snik και αποτελούν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Real Life η εγκυμοσύνη δεν ισχύει. Και οι δύο τους αγαπούν τα παιδιά αλλά η Ηλιάνα δεν είναι έγκυος. Μάλιστα, φέρεται να έχει ενοχληθεί από τις εν λόγω φήμες.

Ο διάσημος ράπερ παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την Ηλιάνα αλλά και για τα παιδιά.

Ο Snik μίλησε συγκεκριμένα για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του που χώρισαν και για ποιο λόγο φοράει γούνα και κυκλοφορεί μαζί με πολλά άτομα.«Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς. Μακάρι να ήμουν. Τα παιδιά μου θα είναι» ανέφερε ο νεαρός ράπερ και συνέχισε: «Όταν ήμουν μικρός, βοηθούσε η μαμά έμενα και τώρα που είμαι μεγάλος βοηθάω εγώ τη μαμά.

Οι γονείς μου χώρισαν, επέλεξα να μείνω με τη μαμά μου, μεγάλωσα χωρίς father figure, οπότε ο δρόμος με έκανε να γίνω αυτός που είμαι. Μένω μόνος μου από τα 16. Και ήταν από επιλογή μου. Ήθελα να έχω το χώρο μου. Δεν μπορούσα να έχω τη μάνα μου στο διπλανό δωμάτιο και όταν παράτησα το σχολείο, μικρός, αποφάσισα ότι δεν είμαι φτιαγμένος για αυτήν τη φάση και αναγκάστηκα να δουλέψω. Ήθελα να είμαι boss του εαυτού μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments