Lifestyle

Μισέλ Ουίλιαμς: Δαχτυλίδι και παιδί για την ηθοποιό

Μισέλ Ουίλιαμς: Δαχτυλίδι και παιδί για την ηθοποιό
Μισέλ Ουίλιαμς: Πανευτυχής είναι η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς, η οποία αρραβωνιάστηκε με τον σκηνοθέτη Τόμας Κάιλ.

Μισέλ Ουίλιαμς: Ο Κάιλ την βοήθησε στην φετινή μίνι βιογραφική σειρά «Fosse/Verdon» η οποία αφηγείται την ταραχώδη προσωπική και επαγγελματική σχέση του σκηνοθέτη χορογράφου Μπομπ Φος με τη σύντροφό του, την ηθοποιό και χορεύτρια Γκουέν Βέρτον.

Μάλιστα, οι δυο τους περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της είπε στο People ότι το «προξενιό» το έκανε η 14χρονη κόρη της ηθοποιού, η Ματίλντα. Το ζευγάρι δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τον έρωτά του όταν φωτογραφήθηκε μαζί στο Λονδίνο, όπου η ηθοποιός έχει γυρίσματα για το «Venom 2». Εντοπίστηκε να αγοράζει μωρουδιακά σε μπουτίκ της Seraphine στο Κένσινγκτον.

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Μισέλ πάνω από έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον indie μουσικό Φιλ Έλβερουμ, το καλοκαίρι του 2018. «Ποτέ δεν εγκατέλειψα τον έρωτα» είχε πει στο Vanity Fair.

Η Ουίλιαμς και ο Λέτζερ συναντήθηκαν στα γυρίσματα του Brokeback Mountain το 2005.

Έβγαιναν μαζί για τρία χρόνια πριν χωρίσουν στα τέλη του 2007, πέντε μήνες πριν βρεθεί νεκρός ο Λέτζερ, τον Ιανουάριο του 2008 από, κατά λάθος, υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μετά τον θάνατό του, κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιωτική ζωή της. Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Λέτζερ, άρχισε να βγαίνει με τον σκηνοθέτη Σπάικ Τζονζ αλλά, όπως εξομολογήθηκε αργότερα στο Vogue, συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ νωρίς.

Συνδέθηκε με τον ηθοποιό Τζέισον Σίγκελ το 2012, τον συγγραφέα Τζόναθαν Σάφραν Φόερ το 2016 και, ακολούθως, με τον επιχειρηματία Andrew Youmans έως το 2018. Όταν αποκάλυψε τον γάμο της με τον Έλβερουμ το 2018, δήλωσε στο Vanity Fair πως ανοίχτηκε για την προσωπική ζωή της για να βοηθήσει άλλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments