Video

Άγριες Μέλισσες: Αυτή η ηθοποιός που γνωρίσαμε από το Καφέ της Χαράς εισβάλει στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Αυτή η ηθοποιός που γνωρίσαμε από το Καφέ της Χαράς εισβάλει στη σειρά
Άγριες Μέλισσες: Η γνωστή ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά είχε κάνει ένα πέρασμα από το "Καφέ της Χαράς".

Άγριες Μέλισσες: Η γνωστή ηθοποιός που είναι έτοιμη για να παίξει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 είχε κάνει ένα πέρασμα μερικών επεισοδίων στο “Καφέ της Χαράς“.  Σύμφωνα με το Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη, τη γνωστή ηθοποιό αναμένεται να δούμε στη σειρά σε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες και θα υποδυθεί μια μάντισσα, την Σμαρώ. «Έχουμε σπόιλερ, θα ακουστεί πρώτη φορά και θα υλοποιηθεί φυσικά. Μία πολύ αγαπητή ηθοποιός θα εισβάλει μετά από δύο-τρεις εβδομάδες και αναφέρομαι στην Ευαγγελία Μουμούρη. Η Ευαγγελία θα υποδυθεί μια Πολίτισσα ονόματι Σμαρώ, η οποία λέει ότι πουλάει μέλι.

Η Σμαρώ λέει πολύ καλά φλιτζάνι, χέρι και λέει γενικώς πολύ καλά τα πάντα, είναι μάντισσα. Και τα “θύματά της” θα είναι πολλά στο Διαφάνι, καθώς πολλοί θα θελήσουν να μάθουν τα μελλούμενα από τη Σμαρώ.

Θύματά της θα είναι οι αδερφές Σταμίρη, καθώς πράγματα που θα ξεστομίσει η Σμαρώ στους διαφόρους που θα την καλέσουν για χειρομαντεία, σε αυτά τα πράγματα θα εμπλέκονται οι αδερφές Σταμίρη και τα πράγματα θα τα περιπλέξει ακόμα περισσότερο η μάντισσα Σμαρώ», αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ανέτ το απαγορευμένο πάθος του με τη μητέρα των αδερφών Σταμίρη αλλά κι ένα ακόμα ένοχο μυστικό που έχει να κάνει με το θάνατο της. Το ίδιο βράδυ ο Προύσαλης πληροφορείται απ’ τα κεντρικά ένα σημαντικό στοιχείο για το παρελθόν του Κυπραίου. Ο Δούκας συναντιέται με τον Κυπραίο ο οποίος τον εκβιάζει για το θάνατο του Γιάννου προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα, όμως ο Κυπραίος κρατάει κρυφά χαρτιά στο μανίκι του.

Η Ελένη εγκλωβισμένη στον έρωτα της για τον Λάμπρο αλλά και ηττημένη απ’ τα σχέδια του Δούκα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Μόνο που η Θεοδοσία θ’ανατρέψει γι’ ακόμα μια φορά τα σχέδια του Λάμπρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments