Video

Μαντώ Γαστεράτου: Γέννησε η παρουσιάστρια

Μαντώ Γαστεράτου: Γέννησε η παρουσιάστρια
Μαντώ Γαστεράτου: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια.

Μαντώ Γαστεράτου: Η παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά. Εδώ και μερικές ώρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισιγόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαντώ Γαστεράτου γέννησε με καισαρική και το μωρό ζυγίζει 4 κιλά. Φυσικά στο πλευρό της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι, ενώ ο μικρούλης πρόκειται να πάρει το όνομα Γιώργος.

Πριν λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη είχε πει στην Μαντώ: «Κοιτάω την κοιλίτσα σου και νιώθω ότι κάποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας… Δεν είναι η ώρα σου ακόμα, αλλά έχεις μπει στον μήνα σου και πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου μέχρι να έρθει το μωράκι σου. Είναι καλό πριν έρθει το μωρό αν είσαι ήρεμη, να είσαι χαλαρή και να έχεις κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες.

Πιστεύω ότι κάπως έτσι είσαι και εσύ και γι’ αυτό τις τελευταίες αυτές μέρες καλύτερα να είσαι στο σπιτάκι σου και να γυρνάς γύρω γύρω παρά να είσαι εδώ…». Η Μαντώ συγκινημένη είπε «Θα μου κάνετε παρεούλα από το σπίτι…»! Και η Ελένη τόνισε: «Κοίτα μην δεν μας πάρεις τηλέφωνο να μας πεις ότι γέννησες; Θα πάτε οικογενειακώς στο μαιευτήριο;»

Επίσης η παρουσιάστρια λίγο πριν γεννήσει ανέβασε βίντεο στο youtube και μίλησε για τον ερχομό του μωρού της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments