Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [6/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [6/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (6/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (6/1/20).

  • κριός

Μπορείς να πάρεις πολύ εύκολα βιαστικές αποφάσεις για τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή, από άτομα που θέλοντας να βοηθήσουν ένα ερωτικό σου ζήτημα, και θα πουν τη γνώμη τους. Μόνο εσύ όμως γνωρίζεις όλη την ιστορία του θέματος που σε αφορά. Αποσυνδέοντας τον εαυτό σου, από όσους θέλουν να σε βοηθήσουν να το λύσεις, θα είναι η πιο σωστή σου κίνηση.

  • ταύρος

Είναι ένα διάστημα που ίσως χρειαστεί να είσαι προσεκτική με τις ερωτήσεις που κάνεις στον εραστή σου. Εσύ μπορεί να θέλεις να σου ανοιχτεί ο σύντροφός σου, αλλά αυτός επιθυμεί να το κάνει με τον δικό του τρόπο και στο δικό του χρόνο! Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις τα ευαίσθητα θέματα, είναι να εστιάσεις τις συζητήσεις σας, σε κοινά ενδιαφέροντα, ειδικά αν αφορούν δημιουργία, καλλιτεχνία ή μουσική.

  • δίδυμοι

Το ταξίδι όχι μόνο έχει δυνατότητες να διευρυνθεί το μυαλό, αλλά και την καρδιά, αυτό το διάστημα. Θα μπορούσε μάλιστα να σου προσφέρει και περισσότερες από μία ερωτικές ευκαιρίες. Ακόμη και αν δεν είσαι σε θέση να ταξιδέψεις σωματικά… ένα εκπαιδευτικό ταξίδι θα μπορούσε να είναι μια σέξι εναλλακτική λύση. Όσο πιο πρόθυμη είσαι να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου.

  • καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις μια απάντηση στον αγαπημένο σου, αλλά αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο σκέψης, τότε ζήτησέ του τον. Αυτό που έχει αποφασιστεί τώρα έχει άμεση σχέση με την απάντησή σου. Η πρόοδος της σχέσης σου, μπορεί να απαιτεί την αποδοχή μιας μακροχρόνιας αλλαγής. Ωστόσο, να είσαι σίγουρη, πως θα βελτιωθεί, ό,τι χρειάζεται βελτίωση!

  • λέων

Μια αίσθηση ενισχυμένου καλού παράγοντα στα ερωτικά σου, θα σε ενθαρρύνει ν’ απολαύσεις τη ζωή, σε πολλά επίπεδα. Παράλληλη όμως, μπορεί να σε ωθήσει σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις, που δε θα μπορέσεις να ακολουθήσεις. Απέφυγε να μιλήσεις άμεσα τώρα. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι έχεις δαγκώσει περισσότερο απ’ ότι μπορείς να μασήσεις ή ν’ απογοητεύσεις το ταίρι σου, που θα είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί αργότερα.

  • παρθένος

Αν οι σκέψεις σου αφορούν τα ερωτικά σου, τότε επωφελήσου από τις κοινωνικές ευκαιρίες που σου παρέχονται τώρα, για ν’ αποσπάσεις τις σκέψεις σου. Είναι επίσης πιθανό ένας φίλος ή ο σύντροφός σου, να σου προσφέρει συμβουλές ή να ρίξει φως σε ένα θέμα, με το οποίο παλεύεις μόνη σου. Αργά αλλά σίγουρα, η ρομαντική αβεβαιότητα ή η αβεβαιότητα στη σχέση σου, φαίνεται να ξεκαθαρίζει.

  • ζυγός

Το ν’ αντιμετωπίσεις χαλαρά ένα ερωτικό ζήτημα, είναι κατανοητό. Ωστόσο, αν δεν καταβάλλεις προσπάθεια, ίσως να μην μάθεις ποτέ ποιο ευχάριστο και μαγικό αποτέλεσμα σε περιμένει. Δεν υπάρχει χρόνος σαν το παρόν, να κάνει ό, τι γνωρίζεις ότι θέλεις να κάνεις – ή να πεις αυτά που θέλεις να πεις!

  • σκορπιός

Η αντίσταση ή μια κάθετη άρνηση από το ταίρι σου μπορεί να χρειαστεί υπομονή και υποστήριξη από μέρους σου, για να ξεπεραστεί ή να επιλυθεί. Ίσως είναι μια περίπτωση κακής χρονικής στιγμής, αλλά η υπομονή και η επιμονή σου, θα χτίσει μια γέφυρα μαζί του. Άκουσε τι έχει να πει ο σύντροφός σου. Η υποστήριξη και ευαισθησία είναι οι καλύτερες επιλογές σου τώρα. Γι’ αυτό προσπάθησε να ενεργήσεις, μ’ αυτό τον τρόπο.

  • τοξότης

Δεν θα χρειαστεί να καταβάλλεις όσες προσπάθειες πιστεύεις ότι είναι απαραίτητες για να προσελκύσεις τους ανθρώπους γύρω σου τώρα. Αλλά θα μπορούσε να είναι τα λόγια ή η συμπεριφορά σου απέναντί τους, που ενισχύει το μαγνητισμό σου. Αποπνέεις μια ξεκάθαρη και σέξι ενέργεια… γι’ αυτό χρησιμοποίησέ την προς όφελός σου. Θα μπορούσαν να υπάρξουν οφέλη για έναν ισχυρό πνευματικό δεσμό…. που αρχίζει να δημιουργείται….πριν γίνει φυσικός.

  • αιγόκερως

Ίσως θέλεις να ξεκινήσεις κάτι νέο με τα ερωτικά σου τώρα. Ωστόσο, πιθανότατα να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα εξετάζοντας πιο προσεκτικά το σημείο απ’ όπου οικοδομήθηκε το πάθος ανάμεσά σας, με γλυκό τρόπο. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις από το μηδέν όταν έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να χτίσεις κάτι ευχάριστο και ικανοποιητικό, που βρίσκεται ήδη σε κίνηση ή σε εξέλιξη!

  • υδροχόος

Η αβεβαιότητα που περιβάλλει τη σχέση σου, θα μπορούσε να επηρεαστεί τώρα ή πολύ σύντομα, από ξαφνικές ή απροσδόκητες αλλαγές. Αυτές μπορεί να αυξήσουν την πίεση σε σένα, με αποτέλεσμα να αυξήσεις κι εσύ την πίεση στον αγαπημένο σου. Ένας σοφός Υδροχόος θα επιτρέψει στον εραστή του να έρθει σε αυτόν, αντί να προσπαθήσει ο ίδιος… Ειδικά αν αυτό συνεπάγεται μια πολύ αναγκαία συζήτηση ή την αντιμετώπιση του τι έχει καθυστερήσει τόσο πολύ, ανάμεσά σας.

  • ιχθύες

Οι πληροφορίες που καταφτάνουν, θα μπορούσαν να αλλάξουν τις προσδοκίες σου σε ό, τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Να είσαι πρόθυμη ν’ αλλάξεις ένα σχέδιο ή να αναβάλλεις μια συζήτηση που είχες προετοιμάσει, κάτω από τις επικείμενες εξελίξεις που προκύπτουν ξαφνικά κι απαιτούν προσοχή. Ο χρόνος είναι κατάλληλος, για να εξασφαλιστεί, ότι οποιαδήποτε συζήτηση ή ανταλλαγή συμβαίνει, γίνεται με όλες τις διαθέσιμες και ακριβείς πληροφορίες στο χέρι σου. Οι υποθέσεις είναι ο εχθρός σου, για την πρόοδο της σχέσης σου, τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments