Διεθνή

Κασέμ Σουλεϊμανί κηδεία: 40 νεκροί και 213 τραυματίες – Ποδοπατήθηκαν οι διαδηλωτές [vids]

Κασέμ Σουλεϊμανί κηδεία: 40 νεκροί και 213 τραυματίες – Ποδοπατήθηκαν οι διαδηλωτές [vids]
Κασέμ Σουλεϊμανί κηδεία: Κανονικό χάος με 40 νεκρούς και 213 τραυματίες στην κηδεία του Κασέμ Σουλεϊμανί - Σκληρές εικόνες

Κασέμ Σουλεϊμανί κηδεία: Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίχθηκαν σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ στην κηδεία του Ιρανού υποστράτηγου, Κασέμ Σουλεϊμανί. Η ταφή του εκλιπόντος κατέληξε σε μια τεράστια τραγωδία, αφού σύμφωνα με αναφορές του Associated Press, το οποίο επικαλέστηκε την ιρανική τηλεόραση, κατά τη διάρκεια της κηδείας υπήρξε επεισόδιο με αποτέλεσμα αρκετοί από τους διαδηλωτές να ποδοπατηθούν.

40 νεκροί και 213 τραυματίες

Ο τραγικός απολογισμός του περιστατικού είναι ένας τεράστιος αριθμός νεκρών, αφού τα θύματα έφτασαν τα 40. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι και αυτή τη στιγμή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε αυτή η τραγωδία. Ακόμη υπάρχουν 213 τραυματίες από το συμβάν.

Η Ιρανική τηλεόραση είχε μεταδώσει νωρίτερα, πλάνα με χιλιάδες ανθρώπους, αρκετοί εκ των οποίων μαυροντυμένοι, να έχουν κατακλύσει τους δρόμους της πόλης Κερμάν για να θρηνήσουν τον ανώτατο αξιωματικό, ο οποίος για αρκετούς αναλυτές ήταν ο δεύτερος ισχυρότερος άνθρωπος στη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments