Lifestyle

Αυτές οι Ελληνίδες έχουν καλύτερη άποψη από εσένα για το ποδόσφαιρο

Αυτές οι Ελληνίδες έχουν καλύτερη άποψη από εσένα για το ποδόσφαιρο
Απίστευτα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το αθλητικό ρεπορτάζ δεν είναι αμίγως ανδρικό ...σπορ.

Είναι νέες πολύ ομορφές και με γνώσεις για το αθλητικό ρεπορτάζ. Η Μαρία Γιώτα Μαστορέλη, η Λίλα Κουντουριώτη και η Κύπρια Άνδρεα Καφάς  αποδεικνύουν ότι το αθλητικό ρεπορτάζ δεν είναι αμιγώς ανδρικό σπορ. Το καλοκαίρι του 2015 η ομάδα των Τρικάλων έκανε σημαντικές προσπάθειες για να μπει στα σαλόνια της Superleaque. Από τις ομορφότερες μεταγραφές που έκανε ήταν αυτή της Μαρίας Γιώτας Μαστορέλη η οποία από το γραφείο Τύπου του Πανελευσινιακού μετακόμισε στα Τρίκαλα.

Η 29χρονη σήμερα δημοσιογράφος με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας αποφάσισε να ασχοληθεί με τα αθλητικά όταν, παράλληλα με τις σπουδές της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκανε την πρακτική της σε συνδρομητικό κανάλι με το αθλητικό και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ να είναι στις προτιμήσεις της. Έτσι, χωρίς να το καταλάβει κόλλησε το «μικρόβιο» του αθλητικού ρεπορτάζ και από τότε βρίσκεται στο χώρο, με την πορεία της να είναι συνεχώς ανοδική.

Μεγάλη της αγάπη είναι οι pilates αλλά και η κολύμβηση και ο χορός είναι επίσης μέρος της καθημερινότητας της, έτσι καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα πως διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της, που εντυπωσιάζει τους πάντες όπου και αν βρεθεί. Η αλήθεια είναι πώς θα μπορούσε να ασχοληθεί και με το χώρο του modeling, όμως για καλή μας τύχη, τη βλέπουμε στο γήπεδο. Πλέον η μελαχρινή θεά ανήκει στην δημοσιογραφική οικογένεια του Δημήτρη Γιαννάκοπουλου και ασχολείται με τα αθλήματα του Παναθηναικού σε μπάσκετ ποδόσφαιρο αλλά και ό,τι έχει να κάνει με τον Ερασιτέχνη.

Είναι ξανθιά, και εντυπωσιακή. Αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι η αιτία να βλέπει κανείς ασταμάτητα Novasports. Ο λόγος για την Λίλα Κουντουριώτη. Η οποία είχε ξεκινήσει από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων στο Αλτερ μέχρι να βρεθεί στη συνδρομητική τηλεόραση και στο αθλητικό ρεπορτάζ. Η παρουσιάστρια έχει ταυτιστεί με τα μεγάλα ντέρμπυ όπου κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις γεγονός που το όνομά της γίνεται και σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων.

Η Άντρεα Καφά είναι απόφοιτος της σχολής Αθλητικού ρεπορτάζ με προϋπηρεσία στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας Τάε Κβο Ντο στην Ελλάδα, στο Cosmos FM και στον ΣΚΑΪ.  Επίσης η νεαρή καλλονή είναι και πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ανθρώπινο Δυναμικό, με σπουδές στην Αγγλία. Το εξαιρετικό παρουσιαστικό της, που είναι συνδυασμένο με τον δομημένο προφορικό λόγο της, συνθέτουν ένα “πακέτο” που κλέβει τις εντυπώσεις. Η νεαρή Κύπρια ρεπόρτερ, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και κυρίως αγάπη για τη δημοσιογραφία. Δύο στοιχεία που την αναδεικνύουν ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του χώρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments