Lifestyle

Όταν η Νάντια του Σεφερλή βγήκε έξω topless [pic]

Όταν η Νάντια του Σεφερλή βγήκε έξω topless [pic]
Είχε βρεθεί στην εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή εκτοξεύοντας τα νούμερα τηλεθέασης. Φανταστείτε τι συνέβη όταν έβγαλε και την μπλούζα της…

Η Νάντια Δούκα είχε απασχολήσει το ελληνικό κοινό μέσω της παρουσίας της σε παλαιότερη εκπομπή του Σεφερλή, ενώ το τελευταίο διάστημα ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Με κάθε της ανάρτηση στα Social Media, προκαλεί τον θαυμασμό και τα θετικά σχόλια των follower της.Η Νάντια Δούκα, γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή της άρεσε η γυμναστική, το τραγούδι και ο χορός. Παράλληλα με τις σπουδές της στη Τεχνολογία Τροφίμων και Διατροφής, βελτιώνει τις μουσικές γνώσεις, παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε σαν υπάλληλος σε γραφείο, αλλά μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Άλλωστε αυτό ήταν το όνειρο της και αυτό, που την ευχαριστούσε περισσότερο. Από το 2016, η Νάντια άρχισε τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα, στην Ελλάδα (Αθήνα κα επαρχία) και στο εξωτερικό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο κοινό, όσο και στους έμπειρους συναδέλφους της μουσικούς και τραγουδιστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments