Video

Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της

Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της
Μαντώ Γαστεράτου: Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής περνά η παρουσιάστρια.

Μαντώ Γαστεράτου: Η παρουσιάστρια διανύει από τις πιο ωραίες ημέρες της ζωής της καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της και όπως ήταν αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Μαντώ και ο σύζυγός της Νίκος Ισηγόνης, ενάμισι χρόνο μετά τον γάμο τους απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Το μεσημέρι της Τρίτης, η Μαντώ Γαστεράτου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της.

Η ευτυχισμένη μανούλα κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της, το οποίο κρατά γλυκά το δάκτυλο της μαμάς του και εκείνη του δίνει ένα τρυφερό φιλί! «Ήρθες… 6.1.2020. Αστέρι μου φωτεινό», έγραψε η νέα μανούλα στην λεζάντα του τρυφερού στιγμιότυπου.

Η φωτογραφία

Η παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά, καθώς εχθές έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαντώ Γαστεράτου γέννησε με καισαρική και το μωρό ζυγίζει 4 κιλά. Φυσικά στο πλευρό της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι, ενώ ο μικρούλης πρόκειται να πάρει το όνομα Γιώργος.

Επίσης η μανούλα -πλέον- λίγο πριν γεννήσει ανέβασε βίντεο στο youtube και μίλησε για τον ερχομό του μωρού της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments