Video

Νίκος Βέρτης: Μίλησε για τη ζωή του στον Νίκο Χατζηνικολάου [vid]

Νίκος Βέρτης: Μίλησε για τη ζωή του στον Νίκο Χατζηνικολάου [vid]
Νίκος Βέρτης: Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρομοίασε τη ζωή του με μυθιστόρημα, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένεια του.

Νίκος Βέρτης: Ο Νίκος Χατζηνικολάου επέλεξε τον Νίκο Βέρτη για πρώτο καλεσμένο στην καινούργια του εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του στην Ολλανδία, όπου και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένεια του αλλά και τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς.

Αρχικά είπε ότι “είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω ζήσει μία ζωή σαν βιβλίο, σαν μυθιστόρημα”. Τόνισε ότι έχει μεγάλη διαφορά να ζεις στο εξωτερικό σαν μετανάστης από το να κάνεις διακοπές. “Ο πατέρας μου τα βρήκε πολύ δύσκολα στην Ελλάδα“, δήλωσε λέγοντας ότι γύρισε στην Ελλάδα όταν ήταν έξι ετών και επέστρεψε στην Ολλανδία στα 14 του.

“Υπάρχει αγάπη στο σπίτι μας”

Ο λόγος που γύρισαν στην Ολλανδία ήταν ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα του αλλά τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες υπάρχει αγάπη στο σπίτι. Για τους Ολλανδούς είπε ότι σε σχέση με τους Έλληνες δεν έχουν αυτό το φιλότιμο που μας διακρίνει σαν λαό. Παρόλα αυτά είπε ότι αισθάνεται και Έλληνας και Ολλανδός.

Ακόμη, όπως αποκάλυψε, “μία περίοδο της ζωής μου δούλευα σε εργοστάσιο ξυλείας. Οδηγούσα κλαρκ”. Παράλληλα, ο Νίκος Βέρτης ανέφερε ότι δούλεψε και σε ένα βενζινάδικο και πέρσι συνάντησε έναν άνθρωπο που του έπλενε το αυτοκίνητο και τον ρώτησε αν είχε το συγκεκριμένο μοντέλο.

“Οι μεγάλες αποφάσεις είναι ξαφνικές”

Ο τραγουδιστής μίλησε για το πώς μπήκε στη ζωή του η μουσική, αναφερόμενος στις σπουδές που έκανε στη Θεσσαλονίκη. “Οι μεγάλες αποφάσεις είναι οι ξαφνικές”, δήλωσε. Όσον αφορά τις σπουδές του αποκάλυψε ότι πήγε σε μια σχολή δομικών έργων, ενώ το 1998 πήρε το μπουζούκι του και ήρθε στην Ελλάδα, ξεκινώντας έτσι την καριέρα του. Για την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή δε, δήλωσε πως “έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου”.

Με δανεικά ρούχα έκανε την πρώτη του εμφάνιση

Παρομοίασε τον εαυτό του με παπουτσωμένο γάτο αφού τα δανεικά παπούτσια του ήταν μεγάλα. Για τα τραγούδια του τόνισε ότι έχει πολλά ακόμα στο συρτάρι, θεωρώντας ότι θα ήταν άδικο να του δίνουν κάποιοι άνθρωποι τα τραγούδια τους και εκείνος να προωθεί μόνο τα δικά του. Ανέφερε πως έχει γράψει μισό δίσκο τραγούδια μέσα σε μια ώρα, ενώ είπε συγκεκριμένα για το τραγούδι του “Γιατί το μετανιώνεις”, ότι το έγραψε μέσα σε ένα λεπτό.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από τη συνέντευξη του στο “Ενώπιος Ενωπίω” με το Νίκο Χατζηνικολάου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments