Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [7/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [7/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (7/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (7/1/20).

  • κριός

Ένα σύννεφο σοβαρότητας θα μπορούσε για άλλη μια φορά να γίνει αισθητό ανάμεσά σας…και με την παραμικρή σπίθα, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Ευτυχώς, κάτι που είναι γλυκό και υπέροχο βρίσκεται στο δρόμο και μπορεί σύντομα να κάνει ευκολότερες τις συζητήσεις σας. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σου λιγάκι ακόμη, μέχρι ν’ αντικατασταθεί το σύννεφο…με κάτι πιο φωτεινό.

  • ταύρος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιος που βρίσκεται σε θέση εξουσίας ή που θεωρείται ανώτερος ή αξιόπιστος με κάποιο τρόπο, θα είναι αυτός που επιθυμείς να γνωρίσεις καλύτερα. Ωστόσο, θα ήταν συνετό να προχωρήσεις αργά, σε σχέση με αυτή τη σύνδεση. Θα πρέπει να γνωρίζεις τη θέση σου ή να αντιμετωπίσεις τους περιορισμούς εκείνους, που θα σημαίνουν ότι η σχέση σας δεν πρέπει να γίνει γνωστή. Κράτα χαμηλό προφίλ, προς το παρόν.

  • δίδυμοι

Η επιθυμία σου για ελευθερία θα είναι πιο δύσκολο να γίνει πραγματικότητα, από ό, τι πίστευες. Αντί να εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι περιορισμένη, προσπάθησε να πείσεις το σύντροφό σου να εμπλακεί στον κοινό σχεδιασμό ή στην διερεύνηση αυτού που αγαπάς και σε διεγείρει πνευματικά. Αν πίστευες πως δεν θα ενδιαφερόταν, τότε θα ανακαλύψεις πως ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

  • καρκίνος

Η δράση που πιστεύεις ότι χρειάζεται ν’ αναλάβεις στα ερωτικά σου, μπορεί ν’ απαιτήσει λίγη περισσότερη υπομονή και σκέψη, πριν ξεκινήσεις. Παρόλο που το όραμα ή οι προθέσεις σου έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες, θα αντιληφθείς πως ο αγαπημένος σου, πιστεύει πως θέλεις όλα να γίνουν με το δικό σου τρόπο. Ξέρεις πως ό,τι κάνεις, ωφελεί κι αυτόν….αλλά η συμβολή του δεν είναι κακή ιδέα. Η εναλλακτική, είναι να του πεις πώς θα είναι τα πράγματα. Κι αυτό δεν είναι σέξι!

  • λέων

Θα εκπλαγείς από το πόσο ενδιαφέρουσες ή συναρπαστικές είναι οι αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους, ειδικά αν περίμενες πως δε θα συζητούσες με άνθρωπο, αυτό το διάστημα. Κάποιος φαίνεται ότι μπορεί να αναδείξει τις σέξι, ρομαντικές σου ιδιότητες και μπορεί να μοιραστεί μαζί σου, πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα. Να είσαι πρόθυμη να ακούσεις τι έχει να πει. Οι ασυνήθιστες απόψεις του, θα είναι διαφωτιστικές και αναζωογονητικές.

  • παρθένος

Κρατώντας κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και σ’ ένα ζήτημα που προέκυψε με τον εραστή σου, θα μπορούσε να καταλήξει προκαλώντας περισσότερα προβλήματα, έτσι ώστε να είναι διατεθειμένος να δημιουργήσει λύσεις που τον ωφελούν. Αν αισθάνεσαι ότι το άλλο σου μισό υπαγορεύει όρους ή θεσπίζει νόμους με τρόπους που δεν σου ταιριάζουν, τότε το να τον πιέσεις πως θέλεις το χώρο σου, θα κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα. Αν πεις αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς, την ώρα που πρέπει….να ξέρεις πως θα νιώσεις χαρούμενη στο τέλος, που το έκανες.

  • ζυγός

Μια ανισορροπία δύναμης θα είναι εμφανής στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης πιθανό να νιώθεις με κάποιο τρόπο ανίκανη να προχωρήσεις σε ένα αγαπημένο σχέδιο, λόγω ενός περιορισμού που προέρχεται από έναν ξένο που βρίσκεται μακριά από τη συναισθηματική σου σφαίρα. Η υπέρβαση ενός ή και των δύο απαιτεί από σένα και τον αγαπημένο σου να συνεργαστείτε και να διασφαλίσετε ότι η επικοινωνία σας, δεν είναι η ρίζα των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε τώρα.

  • σκορπιός

Ίσως να γνωρίζεις τι μπορείς να κάνεις για να τραβήξεις το χαλί κάτω από τα πόδια του εραστή σου – αλλά ο φόβος, κατά κάποιο τρόπο, θα σε εμποδίσει να το κάνεις. Είναι επίσης πιθανή η αβεβαιότητα, ή ίσως και ο φόβος της απόρριψης που παίζει ρόλο σ’ αυτή τη νοοτροπία που έχεις. Μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου, θα σε βοηθήσει πολύ…κι αυτό είναι που εμφανίζεται σύντομα. Με αποτέλεσμα, να κοιτάξεις πίσω σου αργότερα….και ν’ αναρωτιέσαι τι ήταν αυτό που φοβόσουνα και δημιούργησε όλη αυτή την αναστάτωση.

  • τοξότης

Θα μπορούσες ενδεχομένως να διαδραματίσεις ένα πιο σημαντικό ρόλο από ό, τι πιστεύεις, αν αντιδράσεις επιθετικά σ’ ένα συνεχιζόμενο ζήτημα που αφορά τη σχέση σου. Ίσως δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι συμβάλλεις περισσότερο στο να δημιουργηθεί ένα επιπλέον πρόβλημα με τη συμπεριφορά σου, παρά σε λύση με το ταίρι σου. Ωστόσο, ένα νέο επίπεδο σκέψης φέρνει μια νέα προοπτική, και μόλις το αποκτήσεις…. αυτός που αγαπάς θα βρεθεί στο ίδιο σκάφος μαζί σου.

  • αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις να αξιολογήσεις ή να αντιμετωπίσεις την ανισορροπία που υπάρχει στη σχέση σου αυτή τη στιγμή ή να σκεφτείς….αν η προσπάθεια που κάνεις, μπορεί να φέρει αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι στο μέλλον. Παρά το γεγονός ότι κερδίζεις μια νέα προοπτική για μια παλιά υπόθεση που μπορεί να είναι χρήσιμη, προσπάθησε να μην είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου ή με το ταίρι σου. Γιατί αυτό που θέλεις να συμβεί, μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο και υπομονή, από όση μπορείς να κάνεις. Δοκίμασε να κοιτάξεις πίσω σου…και να δεις πόσο μακριά έχετε έρθει με τον αγαπημένο σου.

  • υδροχόος

Κάτι μπορεί να είναι αισθητά μεταβλητό στα ερωτικά σου, αυτό το διάστημα. Και σε προκαλεί ν’ αναρωτηθείς πώς οι καταστάσεις που πίστευες πως ήταν εντάξει, αλλάζουν τόσο γρήγορα. Μπορεί να πιστεύεις ότι ο εραστής σου είναι ασυνεπής ή σου δίνει έναν λόγο να αναρωτηθείς τι ήταν αυτό που είπες, που τον έκανε ν’ αλλάξει απόψεις. Το να δείξεις ευαισθησία και να είσαι υποστηρικτική απέναντί του, είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις τώρα. Και όσο γρηγορότερα καταφέρεις να μπεις στη θέση του αγαπημένου σου, τόσο το καλύτερο.

  • ιχθύες

Αν επιθυμείς να ξεκινήσεις μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον εραστή σου για να καταλάβεις πώς σκέφτεται ή αισθάνεται, τότε χειρίσου την κατάσταση με προσοχή, γιατί είναι απαραίτητη. Αν αισθανθείς ότι οι προσπάθειές σου δεν φέρνουν πρόοδο, ίσως χρειαστεί να καταφύγεις σε πιο έξυπνες ή πιο φανταστικές τακτικές. Οι πράξεις του, είναι πιθανό να σου πουν, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις. Κοίταξε προσεκτικά αυτά που αποκαλύπτει… πριν υποκινήσεις μια συναισθηματική συζήτηση μαζί του.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments