Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Οδεύει προς ΠΑΟΚ ο νεαρός του Παναθηναϊκού

Γιώργος Βαγιαννίδης: Οδεύει προς ΠΑΟΚ ο νεαρός του Παναθηναϊκού
Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Μπορεί να έχει λίγες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, αλλά ο νεαρός αμυντικός έχει καταφέρει να προκαλέσει ντόρο. Οι εμφανίσεις του με την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού ήταν αρκετές για να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Τον τελευταίο καιρό το όνομα του Βαγιαννίδη έχει παίξει αρκετά στο ρεπορτάζ της ομάδας. Αρχικά ήταν το ενδιαφέρον με της Μονακό και στη συνέχεια η προσπάθεια των “πράσινων” να τον κρατήσουν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση ανανέωσης στον νεαρό αμυντικό. Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης του έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα. Πριν λίγο καιρό έβγαινε προς τα έξω ότι οι δυο πλευρές τα έχουν πει και οι εξελίξεις έμοιαζαν να είναι θετικές. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει.

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Βαγιαννίδης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει ανατροπή στα δεδομένα της υπόθεσης. Η Βέρντερ Βρέμης βρέθηκε στο προσκύνιο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γερμανική ομάδα δεν είναι πιθανός προορισμός για τον παίκτη. Παρά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ο 19χρονος μπακ αναμένεται να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα του Sportime αναφέρει χαρακτηριστικά: “Σύμφωνα με τον Agent Greek στο Sportime της Τετάρτης, για ΠΑΟΚ τον βλέπουν που λέτε – και ορθώς. Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω, μεταφέρω απλώς. Και όσο για Βέρντερ που πήρε τ’ αυτί μου. Ενδιαφέρον υπάρχει, πρόταση όχι. Οπως δηλαδή από καμιά δεκαριά ομάδες…”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments