Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός για Μαουρίσιο – Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός για Μαουρίσιο – Πασχαλάκη
ΠΑΟΚ: Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη εν μέσω μεταγραφικής περιόδου περιμένει πολλά περισσότερα από τους Μαουρίσιο και Πασχαλάκη στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΠΑΟΚ: Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να βρίσκεται σε εξέλιξη, στη Τούμπα αναζητούν λύσεις προκειμένου να αναδιαμορφώσουν το ρόστερ τους. Εκτός από την ενίσχυση της ομάδας, στον σύλλογο εξετάζουν σοβαρά και το κομμάτι των αποχωρήσεων, με τον ΠΑΟΚ να δεσμεύεται με πολλά βαριά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που εκ του αποτελέσματος δεν έχουν καταφέρει να προσφέρουν τα προσδοκώμενα στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Δύο από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που στον “Δικέφαλο του Βορρά” επικρατεί έντονη κινητικότητα είναι αυτές των Μαουρίσιο και Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Διοίκηση και προπονητής δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αγωνιστική κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο μέσο, από την ημέρα που επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του δεν θυμίζει δεν τίποτα τον παίκτη που πέρυσι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση του νταμπλ. Ο 31χρονος προσπαθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό την ώρα που οι συμπαίκτες του στον χώρο του κέντρου βρίσκονται τουλάχιστον ένα κλικ πάνω από τον Βραζιλιάνο χαφ.

Μάλιστα συζήτηση γίνεται και για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον ΠΑΟΚ να σκέφτεται διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μαουρίσιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Εκτός από τον 31χρονο ωστόσο ανοιχτή παραμένει και η υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα πιθανότατα να παίρνει την τελευταία του ευκαιρία από τον Αμπέλ Φερέιρα, μιας και ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να μην… πατάει καλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments