Lifestyle

Santa Dimopulos: Η τραγουδίστρια με τις ελληνικές ρίζες και τα καυτά social media [pics&vids]

Santa Dimopulos: Η τραγουδίστρια με τις ελληνικές ρίζες και τα καυτά social media [pics&vids]
Η ποπ σταρ της Ουκρανίας Santa Dimopulos, με ελληνική καταγωγή σαρώνει στα τσαρτς και είναι η πιο ανερχόμενη τραγουδίστρια της χώρας.

Λένε πως όποια πέτρα και αν σηκώσεις, σε όποια γωνιά του πλανήτη και αν βρεθείς, από κάτω θα βρείς και έναν Έλληνα ή μια Ελληνίδα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και μπορεί στην Ουκρανία να ζουν αρκετοί Έλληνες όμως μια θηλυκή μελαχρινή είναι αυτή που ξεχωρίζει. Ο λόγος για την Santa Dimopulos η οποία διαθέτει και φωνή και κορμί.  Τα τραγούδια της ανεβαίνουν στα charts της χώρας της, έχοντας τεράστια βοήθεια από το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, που σίγουρα το χρωστάει στην ελληνική καταγωγή της.

Το αστέρι της ποπ ουκρανικής μουσικής διαθέτει χαρακτηριστικά που προδίδουν την μεσογειακή καταγωγή της, μιας και τόσο μελαχρινές Ουκρανίδες δεν έχουμε δει ξανά. Αντίθετα αυτή εδώ η πραγματική κούκλα είναι η επιτομή της μεσογειακής ομορφιάς: πολλές καμπύλες, απίστευτο μελαψό δέρμα, τεράστια αμυγδαλωτά μάτια και χείλια πετροκέρασο, βγαλμένα από φαντασίωση.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν απόλυτα το ουκρανικό κοινό που της δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη, αφού προφανώς τη βρίσκει και ultra εξωτική σε σχέση με τις ξανθές καλλονές που έχουν συνηθίσει. Η Santa Dimopulos έχει ξεχωρίσει , με το κοινό να την ακολουθεί πιστά στα social media και αυτή να τους ανταμείβει με πολύ αισθησιακές φωτογραφίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments