Πολιτική

Αλέκος Φλαμπουράρης: Βόλτα με τη σύζυγό του για brunch στο Da Capo

Αλέκος Φλαμπουράρης: Βόλτα με τη σύζυγό του για brunch στο Da Capo
Ο πρώην υπουργός του Σύριζα απόλαυσε τη βόλτα του στο Κολωνάκι, όπως δείχνουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Pagenews.gr

Περασμένο Σάββατο, ώρα 2 το μεσημέρι. Τα καφέ του Κολωνακίου είναι γεμάτα από κόσμο που απολαμβάνει τον καφέ ή το φαγητό του. Ξαφνικά τα βλέμματα των θαμώνων στρέφονται στον αναγνωρίσιμο άνδρα που περπατάει στην Τσακάλωφ συνοδευόμενος από μια κυρία. Μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν ένα από τα πιο ισχυρά πρόσωπα της κυβέρνησης. Πρόκειται για τον κ. Αλέκο Φλαμπουράρη, πρώην υπουργό Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ηγετικό στέλεχος του κόμματος, που κάνει τη βόλτα του με την σύζυγό του Εύη Πανοτοπούλου.

Προορισμός του ζεύγους είναι το Da Capo, το πιο ιστορικό καφέ του Κολωνακίου. Εκεί απολαμβάνουν τον καφέ τους, εκτός από τους «κοινούς θνητούς», επιχειρηματίες, εφοπλιστές και υπουργοί. Δεξιοί φυσικά. Αυτούς που ο ΣΥΡΙΖΑ κατακεραύνωνε για την προνομιακή τους σχέση με την ελίτ της κοινωνίας. Μάλιστα ο κ.Κυριάκος Μητσοτάκης είχε λοιδορηθεί από κάποιους για την επιλογή του να πιει τον πρώτο καφέ του 2018 στο συγκεκριμένο κατάστημα, ενώ άλλοι θύμιζαν τις καταγγελίες για ρευματοκλοπή.

Όπως όμως φαίνεται, ομοτράπεζοι των παραπάνω έχουν γίνει και στελέχη της Αριστεράς και μάλιστα όχι κάποια χαμηλόβαθμα, αλλά πρόσωπα σύμβολα, που μέχρι πριν λίγο καιρό κρατούσαν και τα ηνία της χώρας. Ο κ. Φλαμπουράρης και η σύζυγός του δεν προσπάθησαν να αποφύγουν τα βλέμματα, επιλέγοντας κάποιο από τα καθίσματα στον κλειστό χώρο του καφέ, αλλά ένα από τα πρώτα τραπέζια πάνω στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ. Απόλαυσαν την μπύρα τους, έφαγαν ένα εύγεστο σάντουιτς και συζήτησαν επί ώρα. Στην παρέα τους σύντομα προστέθηκαν και άλλα φιλικά τους πρόσωπα.

Κάποιοι πελάτες σχολίασαν δηκτικά την επιλογή του ζεύγους Φλαμπουράρη να κολατσίσει σε ένα από τα στέκια – στάτους της ελίτ, που άλλοτε κατακεραύνωνε. Όμως, όπως φαίνεται, μετά από την εμπειρία της Πρώτης Φοράς Αριστερά, κάποια ιδεολογικά κάστρα κατέρρευσαν. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, εκ των έσω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments