Video

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος αναγκάζεται να πει στον Νέστορα τους λόγους που ήρθε στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος αναγκάζεται να πει στον Νέστορα τους λόγους που ήρθε στο Διαφάνι
Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (08/01/2020) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος αναγκάζεται να ομολογήσει στον Νέστορα τους λόγους που ήρθε στο Διαφάνι. Η Ελένη, σοκαρισμένη από το νέο της εγκυμοσύνης της Θεοδοσίας, ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά στη γυναίκα του και εκείνη να την ξεχάσει οριστικά. Η εμφάνιση της Μαρίκας θα φέρει κι άλλες αποκαλύψεις για το παρελθόν του Κυριάκου που θα ωθήσουν την Ουρανία να τον διώξει από το σπίτι. Η Μυρσίνη ζητάει από τον Κυπραίο να μάθει για τη σχέση της Δρόσως με τον Γιάννο, πεπεισμένη πως ο Γιάννος ήταν υποχείριο των τριών αδερφών.

Κι ενώ η Ελένη είναι έτοιμη να δεχτεί την πρόταση του Δούκα, η Ασημίνα κρυφακούει τα πραγματικά του σχέδια και την αποτρέπει. Η Ανέτ, σίγουρη πια για την απάτη του Δούκα με τη διαθήκη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Δούκας και ο Κυπραίος έρχονται αντιμέτωποι, όμως την τελευταία λέξη σ’ αυτήν τη διαμάχη, την έχει ο Κυπραίος. Η Ρίζω λέει τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας στον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη. Ο Λάμπρος, σε απελπιστική θέση, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη ή θα χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του; Μια γυναίκα έρχεται στο χωριό και το ταράζει καθώς αποκαλύπτεται ότι κάποιος ζούσε διπλή ζωή.

Ο Κλεομένης συνεχίζει να πιέζει τον Δούκα, λέγοντας πως θα πάρει την Πηνελόπη και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο. Η Πηνελόπη προσπαθεί να το αποφύγει και ο Μελέτης κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του. Ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Ο Κυπραίος βρίσκεται στριμωγμένος. Η Ανέτ με την Αγορίτσα συνεχίζουν να ψάχνουν τα χαρτιά του πατέρα Σεβαστού και κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη. Θα καταφέρουν να δικαιώσουν τον Μιλτιάδη;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments