Video

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς έχει φάει το δόλωμα και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς έχει φάει το δόλωμα και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (08/01/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς έχει φάει το δόλωμα και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back. Η Πέγκυ όμως έχει άλλα σχέδια. Η κρίση στο γάμο της Χριστίνας και του Σωτήρη γίνεται ολοένα εντονότερη την ίδια ώρα που συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Μάνου και Θεοχάρη για τα μάτια της Σμαράγδας. Η Φρόσω πληγωμένη από την προδοσία της κολλητούλας της Κικής, γίνεται απρόβλεπτη. Αποφασίζει να τα πει όλα στη Δάφνη για τη συνομωσία Αλέξη – Κικής και να ξεσκεπάσει το βρώμικο ρόλο τους.

Η Ξένια εκβιάζει τη Μόνικα μ’ ένα βίντεο που έχει στην κατοχή της και οι ρόλοι αντιστρέφονται. Η Ξένια είναι πια κυρίαρχη του σπιτιού και η μοίρα του Νικόλα και της Σμαράγδας προδιαγράφεται ζοφερή. Ο Βρανάς πέφτει στην παγίδα του Αντρέι και αποφασίζει ν’ αναστηθεί. Ο Στρατής και ο Τόλης πάνε για την τελευταία τους ληστεία, αλλά ο Αλέξης έχει άλλα σχέδια.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Στο παράτολμο σχέδιο του Αντρέι πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Χριστίνα που θα πρέπει να το παίξει ερωτευμένη μαζί με τον Βρανά, μέσα από τις κάμερες που αυτός έχει βάλει στο γραφείο του για να τους παρακολουθεί. Ο Σωτήρης έχει ισχυρές αντιστάσεις στο σχέδιο. Ο Αλέξης καταλαβαίνει πως η Δάφνη είναι έτοιμη να γυρίσει στον Στρατή και προσπαθεί να πείσει την Κική να τον βοηθήσει για μια ακόμα φορά, στήνοντας ένα σατανικό σχέδιο. Θα τον βοηθήσει η Κική ή θα προτιμήσει να δοκιμάσει την τύχη της με τον Αντρέι;

Ο Στρατής, απένταρος πλέον, αποφασίζει να κάνει μια τελευταία ληστεία με τον Τόλη για να μαζέψει χρήματα και να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο που είχαν με τη Δάφνη. Για κακή του τύχη όμως, τον ακούει ο Αλέξης όταν στήνει το κόλπο του.

Θα τον καταδώσει άραγε στην αστυνομία ο αντίζηλός του για την καρδιά της Δάφνης, για να τον βγάλει μια και καλή από το παιχνίδι; Την ίδια ώρα, η Χριστίνα είναι πολύ πειστική στο ρόλο της και η παράλογη ιδέα ν’ αναστηθεί προκειμένου να την διεκδικήσει, τρυπώνει στο μυαλό του Βρανά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments