Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [8/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [8/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (8/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (8/1/20).

  • κριός

Θέλεις πολύ να αφήσεις ν’ αποκαλυφθεί η ρομαντική σου πλευρά αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, έχοντας το αληθινό, παθιασμένο στυλ του Κριού, μπορεί να χρειαστεί να αποφύγεις να δείξεις πολύ απ’ αυτήν, τόσο σύντομα… Ειδικά αν πρόκειται για μια εκκολαπτόμενη σχέση. Μπορεί να σου φανεί πως κάνοντας μια ρομαντική στροφή στη σχέση, μπορεί να μπερδέψεις τον επίδοξο εραστή σου. Διατήρησε την ηρεμία σου και αφέσου να καθοδηγηθείς από τον αισθησιασμό σου. Δεν μπορείς να βιάσεις τον έρωτα….ακόμα κι αν είσαι εσύ!

  • ταύρος

Οποιαδήποτε δισταγμό ή ανησυχία μπορεί να νιώθεις αυτή τη στιγμή, θα εντοπιστεί από τον αγαπημένο σου, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς να το κρύψεις. Όπου πιστεύεις πως θα πρέπει να είσαι προσεκτική για να μην αποκαλύψεις τους δισταγμούς σου, μπορεί να παρερμηνευθεί η στάση σου, σαν έλλειψη ενδιαφέροντος ή ίσως πλήξη. Άφησε να πέσει ένα φράγμα, και θα νιώσεις πιο χαλαρή και άνετη, επιτρέποντας στον εραστή σου, να δει τον πραγματικό εαυτό σου!

  • δίδυμοι

Η μεγάλη σου ανάγκη για αυτοπροστασία, θα αποτελέσει προτεραιότητα τώρα. Αν πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο να αποστασιοποιηθείς, τότε κοίταξε προσεκτικά και ειλικρινά τους λόγους για τους οποίους κάνεις κάτι τέτοιο. Προσπαθώντας να αποκτήσεις μια πιο εμπεριστατωμένη ή ακριβή προοπτική σε ένα ρομαντικό σενάριο, μπορεί να παρερμηνευθεί από το ταίρι σου, καθώς είσαι δύσπιστη. Κι αυτή είναι σίγουρα μια συζήτηση, που ξέρεις πως δε θέλεις να κάνεις με τίποτα.

  • καρκίνος

Αν μια ασυνήθιστη ηρεμία επικρατεί αυτή τη στιγμή στα ερωτικά σου- με αποτέλεσμα να μην προκαλεί συζητήσεις ανάμεσά σας – τότε θ’ ανακαλύψεις πως αυτό είναι η ηρεμία….πριν την καταιγίδα. Είναι μια περίοδος κατά την οποία ό, τι είχατε καταστείλει με τον αγαπημένο σου μπορεί να εμφανιστεί στο τραπέζι για συζήτηση, αυτή τη φορά. Σίγουρα, είναι απογοητευτικό….. αλλά είναι επίσης απαραίτητο, χρήσιμο και σίγουρα διαφωτιστικό!

  • λέων

Είναι μια αβέβαιη περίοδος αυτή, για τα ερωτικά σου. Αν νιώθεις ευερέθιστη ή ξενερωμένη, εξαιτίας της ανάγκης για προσαρμογή σε ξαφνικές ή απροσδόκητες εξελίξεις, απλά χαμογέλα κι ακολούθησε το ρεύμα. Αυτό που αλλάζει στην ερωτική σου ζωή, είναι πιθανότατα πέρα από τον έλεγχό σου και μέρος μιας μεγαλύτερης διαδικασίας που αποσκοπεί στην ενίσχυση της σχέσης σου. Μερικές φορές, ένας από τους καλύτερους τρόπους που κάνει το σύμπαν, είναι να δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις. Έχεις χειριστεί όμως, πολύ χειρότερα.

  • παρθένος

Ίσως να αισθάνεσαι πιο σίγουρη, ασφαλής ή άνετη με τη σχέση σου. Προσπάθησε όμως ν’ αποδεχτείς πως κάποιοι περιορισμοί μάλλον δε θ’ αλλάξουν, μόνο επειδή εσύ το θέλεις. Τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν αν δείξεις ρεαλισμό, και συνειδητοποιήσεις τι είναι ευέλικτο και τι όχι… Και αν είσαι έτοιμη να ορθώσεις το ανάστημά σου και αποδείξεις ότι είσαι άξια για όσα επιθυμεί η καρδιά σου, τότε μπορείς να είσαι ευτυχισμένη μ’ αυτό που συμβαίνει τώρα.

  • ζυγός

Οι κοινές απόψεις για τη ζωή, μπορεί να οδηγήσουν σε έναν έρωτα, με κάποιον που είσαι ήδη μαζί ή που επιθυμείς να έρθεις πιο κοντά. Η συνεργασία είναι το κλειδί για την πρόοδο της σχέσης και μπορεί να χρειαστεί να είσαι δημιουργική όσον αφορά τον τρόπο που δυο κεφάλια μπορούν να συνεργαστούν. Όσο περισσότερο εστιάζεις με το ταίρι σου σε έναν κοινό στόχο, τόσο πιο κοντά μπορείτε να έρθετε.

  • σκορπιός

Όσο κι αν θέλεις κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου ή με μια εκκολαπτόμενη σχέση να προχωρήσει ακριβώς όπως το σχεδίασες, άφησε λίγο χώρο για αυθορμητισμό. Η επιρροή του Ουρανού στις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις υποδηλώνει ότι μπορεί να προσπαθήσεις πολύ σκληρά για να εξασφαλίσεις ότι όλα είναι χαρτογραφημένα με τον τρόπο που θέλεις να είναι. Διακινδυνεύεις να απογοητευτείς αν δεν επιτρέψεις να δημιουργηθεί λίγη μαγεία…οδηγώντας μερικά από τα πλάνα σου, σε απροσδόκητη κατεύθυνση.

  • τοξότης

Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερες προσπάθειες για να εξισορροπήσεις αυτό που πιστεύεις ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, με αυτό που γνωρίζεις ότι είναι σταθερό και θετικό. Μια συγκεκριμένη δυσκολία μπορεί να υπάρξει, που θα δημιουργήσει σοβαρές συζητήσεις…. αδικαιολόγητα δυσνόητες ή αδέξιες με το ταίρι σου – και ενδεχομένως υπερευαίσθητες. Προσπάθησε λοιπόν να διατηρήσεις τα πράγματα αισιόδοξα…όπου είναι δυνατόν!

  • αιγόκερως

Μπορείς να τονίσεις στον αγαπημένο σου, πόσο σωστή πιστεύεις πως είναι η συμπεριφορά σου, μέσα στη σχέση σας, χωρίς να χρησιμοποιήσεις κοφτερή γλώσσα. Αν ακολουθήσεις την ήρεμη διαδρομή, τότε να είσαι σίγουρη, ότι αυτός που αγαπάς, θα συντονιστεί εντελώς. Προσέγγισε το ευαίσθητο ζήτημα ήρεμα και ευαίσθητα, και θα δεις πως το ταίρι σου, θ’ αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν θα χρειαστεί να πιέσεις τόσο σκληρά όσο πιστεύεις, για να τα καταφέρεις.

  • υδροχόος

Ο συγχρονισμός σου θα είναι άψογος όταν ξεκινήσεις ένα ρομαντικό σχέδιο που αφορά τη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις να δεις πρόοδο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε εκμεταλλεύσου το πράσινο φως που σου προσφέρει τώρα το σύμπαν. Ίσως να είσαι διστακτική ή να θέλεις να εξασφαλίσεις ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα…. αλλά ταυτόχρονα, λειτουργώντας αυθόρμητα και εκμεταλλευόμενη μια ευκαιρία, θα νιώσεις χαρούμενη που το έκανες!

  • ιχθύες

Ίσως να προσπαθείς ακόμα να καταλάβεις τον τρόπο που σκέφτεται ή τη στάση του αγαπημένου σου…. οπότε προσπάθησε να μην αφήσεις την απογοήτευση να ξεπεράσει την υπομονή που χρειάζεται να δείξεις τώρα. Αυτό που κάνει, σκέφτεται ή αισθάνεται…. γι’ αυτόν σημαίνει πολλά! Και απλά θέλει να αποδεχτείς, πως είναι άνετος όπως είναι. Μπορεί να βλέπεις κάποιες πράξεις του σαν εγωιστικές…αλλά δε σ’ εμποδίζει τίποτε να μη μιλήσεις αν νιώθεις αγωνία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments