Αθλητισμός

Λούκας Σάσα: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο μέσος του Άρη

Λούκας Σάσα: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο μέσος του Άρη
Λούκας Σάσα: "Δίχτυα" στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη ρίχνει ο Ολυμπιακός με τις πληροφορίες να θέλουν τους "Ερυθρόλευκους" να ενδιαφέρονται για τον 29χρονο μέσο.

Λούκας Σάσα: Ενίσχυση στο χώρο του κέντρου φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι Πειραιώτες μπορεί να έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση επιθετικού ωστόσο πάντα στο μυαλό τους υπάρχει και η πιθανότητα μεταφοράς στο Λιμάνι παίκτη και για τη μεσαία γραμμή. Ο τεχνικός των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας του στα χαφ έχοντας στο μυαλό του πιθανή αποχώρηση του Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος μπορεί τη φετινή σεζόν να μην έχει αγωνισθεί όσο θα ήθελε στον Ολυμπιακό, ωστόσο διατηρεί αρκετά ψηλά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο προσελκύοντας συλλόγους από το εξωτερικό. Μάλιστα τα δημοσιεύματα θέλουν την αγγλική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του 22χρονου μέσου προτείνοντας στον Ολυμπιακό ένα άκρως δελεαστικό ποσό.

Αν η υπόθεση προχωρήσει, οι “Ερυθρόλευκοι” είναι… αναγκασμένοι να καλύψουν το κενό του. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη δημιουργήσει τη λίστα με τους επικρατέστερους για τη θέση, με πρώτο στόχο όλων να είναι ο μέσος του Άρη, Λούκας Σάσα. Ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν από την ομάδα του Άρη τόσο για τη μαχητικότητά του όσο και για την ευχέρεια στο δημιουργικό παιχνίδι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 29χρονο χαφ, οπότε δεν αποκλείεται οι δύο σύλλογοι το προσεχές διάστημα να έρθουν σε επαφή προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του παίκτη στον Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments