Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: H δουλειά που θα κάνει με τον Χάρι μετά την παραίτηση από τα βασιλικά καθήκοντα

Μέγκαν Μαρκλ: H δουλειά που θα κάνει με τον Χάρι μετά την παραίτηση από τα βασιλικά καθήκοντα
Μέγκαν Μαρκλ: Μεγάλες οι αλλαγές στην ζωή της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι. Έδωσαν στην δημοσιότητα τη νέα τους ιστοσελίδα.

Μέγκαν Μαρκλ: Μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα ήρθε και η στιγμή να μάθουμε τα νέα τους βήματα και πως θα συνεχίζουν στην ζωή τους. Το τελευταίο διάστημα όλο και πλήθαιναν οι φήμες ότι οι σχέσεις τους με το παλάτι δεν ήταν καθόλου καλές με τους ίδιους να μας επιβεβαιώνουν τελικά τις φήμες. Η πίεση που είχαν δεχθεί άλλωστε το τελευταίο διάστημα από τα βρετανικά ταμπλόιντς, ήταν αδιανόητη. Οι δυο τους άλλωστε είχαν μηνύσει τις Dailymail, Sun και Mirror, για παραβίαση της προσωπικής τους ζωής.

Τα νέα επαγγελματικά τους βήματα

Σε ανάρτησή τους κάνουν λόγο για τα νέα επαγγελματικά τους πλάνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα επικεντρωθούν “στο επόμενο κεφάλαιο, στην έναρξη μιας φιλανθρωπικής οντότητας”, ενώ έβγαλαν online και το νέο τους site. Θυμίζουμε πως η Markle ήταν επιτυχημένη ηθοποιός, ωστόσο είχε δηλώσει πως μετά τον γάμο τους θα σταματούσε την καριέρα της στην υποκριτική, όπως και έπραξε.

Ο Χάρι έχει δημιουργήσει τα “Invictus Games”, μια αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή βετεράνων στρατιωτών με κινητικά προβλήματα ή αναπηρίες λόγω τραυματισμών, καθώς και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις HALO Trust, Walking With The Wounded, και London Marathon Charitable Trust. Σημειώνεται ακόμη πως κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων του στον στρατό, στον οποίο υπηρέτησε μεταξύ του 2005 και του 2015, ο Χάρι λάμβανε μισθό που ήταν 50.000 δολάρια ετησίως. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έπαιρνε ακριβώς τα ίδια χρήματα για την εργασία του ως πιλότος και έχει δωρίσει ολόκληρο το ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η περιουσία τους

Η κοινή τους περιουσία σύμφωνα με το Forbes ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια δολάρια, το 2019. Πρακτικά, μετά την οικονομική τους ανεξαρτητοποίηση, η Μέγκαν μπορεί να επιστρέψει στην ηθοποιία καθώς δε δεσμεύεται πλέον από το εξαντλητικό για εκείνη πρωτόκολλο, όπως γράφει το Ellle. Διευκρινίζεται πως πλέον θα καλύπτουν με ιδιωτικά τους έξοδα τα ταξίδια τους, ωστόσο, δεν αποσαφηνίζεται το ποιος θα καλύπτει τα έξοδά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, μιας και τύποις κρατούν τους τίτλους τους αλλά πλέον δεν πληρώνονται από το “Στέμμα”. Κοινώς, από τον μέσο Βρετανό φορολογούμενο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες πάντως, αναμένεται να δημοσιεύονται μέσα στο επόμενο διάστημα στο Sussexroyal.com. Στο site αυτό θα δέχονται πλέον και απ΄ ευθείας τις ερωτήσεις του κοινού τους, όπως και στο λογαριασμό τους στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments