Lifestyle

Γουάντα Νάρα: Μας φώναξε στο ντους μαζί της [pic]

Γουάντα Νάρα: Μας φώναξε στο ντους μαζί της [pic]
Η Γουάντα Νάρα, σύζυγος του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι προκάλεσε "εγκεφαλικά" με τη φωτογραφία που ανέβασε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γουάντα Νάρα βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού στα social media. Άλλοτε διχάζει τους πάντες με τις δημόσιες τοποθετήσεις της στα μεταγραφικά ζητήματα του συζύγου της, τον οποίο και μανατζάρει και άλλοτε προκαλεί πανικό με τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις. Η τελευταία ωστόσο “τοποθέτησή” της στο λογαριασμό της στο Instargram ένωσε όλους τους ακολούθους της οι οποίοι βροντοφώναξαν “παρών”. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία η κυρία Νάρα – νάρα νάρα η ναζιάρα θα μπορούσε επίσης να χαρακτηριστεί η σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι- θέλησε κατά έναν τρόπο να “προσκαλέσει” τους διαδικτυακούς της φίλους ώστε να δουν την ντουζιέρα της. Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία κέρδισε χιλιάδες likes.

Πάντως και πριν από λίγες ημέρες όταν ο “Ηφαιστίωνας” έκανε επίθεση στην Ελλάδα, προκαλώντας τεράστια προβλήματα οι Έλληνες ακόλουθοι της Νάρας βρήκαν την ευκαιρία κάπως να “ζεσταθούν” βλέποντας τις καυτές φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments