Lifestyle

Ιωάννα Ντέντη: H αντίπαλος της Αλεξανδράκη που έγινε μοντέλο και στη Vogue

Ιωάννα Ντέντη: H αντίπαλος της Αλεξανδράκη που έγινε μοντέλο και στη Vogue
Την Ιωάννα Νέντη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Next top Model που προβλήθηκε τη σεζόν 2009-2010, ως την απόλυτη αντίπαλο της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Μπορεί το μικροκαμωμένο κορίτσι να μην κέρδισε το ριάλιτι ήταν όμως η αιτία ώστε να ταξιδέψει στον κόσμο και να μπει δυναμικά στον κόσμο της μόδας.  Η καλλονή με τις «κοφτερές» γωνίες δεν είχε καθόλου στο μυαλό της το μόντελινγκ, όταν σπούδαζε Νοσηλευτική Φαρμακολογία στην Αθήνα. Ήταν η εποχή που δούλευε και part time σε ένα σουβλατζίδικο, για να βγάζει το χαρτζιλίκι της και να μην επιβαρύνει τους γονείς της που έμεναν στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα σε αυτό το σουβλατζίδικο έγινε και η πρώτη πρόταση για φωτογράφιση, όταν ένας πελάτης από την Αμερική πρόσεξε την ομορφιά της και της ζήτησε να γίνει η μούσα του.

Η Ιωάννα τότε δίστασε. Δεν φωτογραφήθηκε ποτέ στο φακό του. Το 2009, όμως, κάνει αίτηση συμμετοχής στο Next Top Model με παρουσιάστρια τότε την Βίκυ Καγιά και κριτές την Τζένη Μπαλατσινού, τον Χριστόφορο Κοτέντο και τον Χάρη Χριστόπουλο. Μετά το τέλος του ριάλιτι συνέχισε δυναμικά στον χώρο του modeling δουλεύοντας κυρίως στο εξωτερικό. Ξεκίνησε από την Τουρκία, έπειτα συνέχισε την καριέρα της στο Μιλάνο, έζησε στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, κάνοντας φωτογραφήσεις για μεγάλα περιοδικά, ενώ σπούδασε και διατροφολογία.

Γρήγορα το όνομά της ακούγεται στα πρακτορεία μοντέλων σε Παρίσι και ΗΠΑ όπου και κλείνει συνεργασίες, δουλεύοντας κυρίως στην Νέα Υόρκη. Γίνεται το πρόσωπο της L’ Oreal Paris και φωτογραφίζεται για το Bazaar Γαλλίας, Ρωσίας και Τουρκίας, το αμερικανικό «Marie Claire», το «Cosmopolitan UK», τη ρωσική «Vogue» , το Elle, το περιοδικό της Air France.

Στα τέλη του 2013 η Πενέλοπε Κρουζ και η αδελφή της Μόνικα την επιλέγουν για την πρώτη τους καλοκαιρινή συλλογή σέξι εσωρούχων «L’ agent Provocateur», με αποτέλεσμα η Ιωάννα Ντέντη να γίνει το πιο in κορίτσι της βιομηχανίας της μόδας. Έτσι έρχεται για εκείνη και μία από τις πιο κορυφαίες της συνεργασίες, αυτή με τον οίκο Chanel και τον Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος επέλεξε την Ελληνίδα καλλονή για να διαφημίσει κοσμήματα του οίκου.

Σε ένα ταξίδι της για δουλειά στο Λονδίνο γνωρίζεται με τον Γάλλο, Ζαν Φιλίπ, που είναι διευθυντής στην εταιρεία Withings. Έρωτας κεραυνοβόλος που έφθασε μέχρι το γάμο. Ο πολιτικός έγινε στο Παρίσι ενώ ο θρησκευτικός στο… Μπαλί! Ζει στο Λονδίνο και επιστρέφει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments