Lifestyle

Justin Bieber: Αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο Lyme

Justin Bieber: Αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο Lyme
Justin Bieber: Σε αποκαλύψεις προέβη ο γνωστός τραγουδιστής σχετικά με τη νόσο των τσιμπουριών από την οποία και πάσχει.

Justin Bieber: Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε γνωστό ότι πάσχει από τη νόσο Lyme μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ανησυχία στους διαδικτυακούς τους φίλους. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:”Πρόσφατα μου διέγνωσαν τη νόσο του Lyme και επιπλέον είχα μια σοβαρή περίπτωση χρόνιας μονοπυρήνωσης που επηρεάζουν το δέρμα μου, την νευρική λειτουργία, την ενέργειά μου και εν γένει την υγεία μου», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο 25χρονος. Ακολούθως συμπλήρωσε:” Ήταν ένα δυο δύσκολα χρόνια, αλλά η λήψη της σωστής θεραπείας για την αντιμετώπιση αυτής της ανίατης ασθένειας θα βοηθήσει και θα επιστρέψω καλύτερα από ποτέ», υποσχέθηκε ο ίδιος στους εκατομμύρια “ακολούθους” του. Πλέον ο 25χρονος θα ακολουθήσει αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά ώστε να αποφύγει τα χειρότερα για την υγεία του.

O Justin Bieber σημείωσε ότι γνωρίζει για τις εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικά, μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών του στις οποίες δεν φαινόταν καλά και είχε εξάνθημα. Περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του θα δοθούν με μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ζωή του που προβλέπει να αναρτήσει ο ίδιος στο YouTube προσεχώς, πρόσθεσε.

Τι είναι όμως η νόσος Lyme και ποια συμπτώματα προκαλεί;

Η νόσος Lyme είναι η πιο κοινή ασθένεια που μεταδίδεται από τσίμπημα εντόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ μεταδίδεται με το τσίμπημα τσιμπουριών που έχουν μολυνθεί από το βακτήριο της βορρέλιας. Αν και η εκδήλωση των συμπτωμάτων μπορεί να περιοριστεί σε ένα χαρακτηριστικό ερύθημα γύρω από την περιοχή του δήγματος από το έντομο, σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλεί σοβαρά προβλήματα κυρίως νευρολογικά, μυϊκά και στις αρθρώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments