Video

Άγριες Μέλισσες: Η μάντισσα που πηγαίνει στο Διαφάνι και θα αποκαλύψει μυστικά [pic]

Άγριες Μέλισσες: Η μάντισσα που πηγαίνει στο Διαφάνι και θα αποκαλύψει μυστικά [pic]
Άγριες Μέλισσες: Πολλές και αρκετά αποκαλυπτικές θα είναι οι προβλέψεις της Σμαρώς για τους κατοίκους του χωριού.

Άγριες Μέλισσες: Όπως ήδη έχουν αναφέρει οι περισσότεροι ηθοποιοί της σειράς ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και οι ανατροπές θα είναι πάρα πολλές. Έτσι λοιπόν για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρουν στην σειρά μπαίνουν νέα πρόσωπα που και εκείνα με την σειρά τους σίγουρα έχουν κάτι να μοιραστούν με τους τηλεθεατές.  Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να μπει και άλλο ένα νέο πρόσωπο, η Ευαγγελία Μουμούρη. Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί την Σμαρώ, μια Πολίτισσα που γυρνάει στα χωριά και τα πανηγύρια πουλώντας μέλι.

Το πραγματικό εισόδημά της το βγάζει όμως από τις φοβερές ικανότητές της στη χειρομαντεία, καφεμαντεία και κάθε είδους μαντεία. Ένα χάρισμα που κληρονόμησε από την Πολίτισσα γιαγιά της. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται. Η Σμαρώ είναι μία γυναίκα καπάτσα, καταφερτζού και αδίστακτη με τα «θύματά» της. Και στο Διαφάνι τα θύματα θα είναι πολλά. Μάλιστα, οι συνέπειες των όσων λέει και κάνει θα φέρουν τεράστια προβλήματα στις αδερφές Σταμίρη. Μπορεί μέσα από τα επιπόλαια ψέματα της Σμαρώς, να βγει η τρομακτική αλήθεια;

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος αποφασίζει να δεχτεί τους όρους της Θεοδοσίας και να μείνει μακριά απ’ την Ελένη, κάνοντας έτσι μια καινούρια αρχή στον γάμο τους. Παράλληλα, η Ελένη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Κυπραίο, ενώ ο Νέστορας παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα ξεμπροστιάσει τον Κυπραίο στην Ελένη ή θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία; Την ίδια ώρα, ο Δούκας όχι μόνο δεν παραδέχεται στην Ανέτ πως άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους αλλά την εκβιάζει και μ’ ένα ένοχο μυστικό της. 

Η Ασημίνα συνεχίζει να δέχεται την οργή και τις προσβολές απ’ τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Σεβαστού ενώ ένας τσακωμός του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου. Η Δρόσω θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Νικηφόρο ενώ η απόφαση για την απαλλοτρίωση είναι πλέον οριστική. Όμως, η Ελένη παίρνει ξαφνικά μια παράτολμη απόφαση για την βιομηχανική ζώνη, προκαλώντας την οργή του Τόλλια αλλά και ολόκληρου του χωριού. Μόνη εναντίον όλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments