Video

Δούκισσα Νομικού: “Ένα τρίτο παιδί θα ολοκλήρωνε την ευτυχία μας”

Δούκισσα Νομικού: “Ένα τρίτο παιδί θα ολοκλήρωνε την ευτυχία μας”
Δούκισσα Νομικού: Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν αισθάνεται έτοιμη να επιστρέψει στη τηλεόραση.

Δούκισσα Νομικού: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” εμφανίστηκε χθες βράδυ η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε ανοιχτά τόσο για τη ζωή της και τα παιδιά της, όσο και για τα επαγγελματικά της σχέδια, τα οποία τα τελευταία χρόνια πήγαν πίσω βάζοντας σε προτεραιότητα τη δημιουργία της οικογένειάς της.

Αναμφίβολα, η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες του χώρου του μόντελινγκ αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης. Τον τελευταίο καιρό συνειδητά απέχει από κάθε επαγγελματικό εγχείρημα στρέφοντας την προσοχή της στη δημιουργία οικογένειας, έχοντας στο πλάι της τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και δύο πανέμορφα παιδιά.

Στη συνέντευξη της, την οποία παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνει και τρίτο παιδί. “Θα ήθελα τρίτο παιδάκι. Μέσα μου παλεύω. Είναι αλήθεια πως τηλεφωνώ στην Ολυμπία Χοψονίδου και της λέω πως την πλησιάζω. Το βρίσκω συγκλονιστικά υπέροχο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο. Ένα τρίτο παιδάκι σίγουρα θα ολοκλήρωνε τη δική μας ευτυχία. Εκεί που λέω πως το θέλω άμεσα και πάμε για το τρίτο, λέω όχι, να πάρω το χρόνο μου. Αλλά θέλω να ξαναζήσω τη στιγμή του τοκετού. Θέλω να το ξαναζήσω αυτό το θαύμα. Ήταν οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου και θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να το ξαναζήσω. Αλλά σε λίγα χρόνια, γιατί τώρα αρχίζω και παίρνω τα πάνω μου” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το κομμάτι τηλεόραση, η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε πως ακόμη εν αισθάνεται έτοιμη να επιστρέψει στο γυαλί. “Χρειάζομαι λίγο ακόμη χρόνο, δεν αισθάνομαι έτοιμη να επιστρέψω. Η τηλεόραση είναι συνεργασίες και όχι ζώνες” ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments