Video

Χάρης Βαρθακούρης: Οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε εκείνος και η γυναίκα του

Χάρης Βαρθακούρης: Οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε εκείνος και η γυναίκα του
Χάρης Βαρθακούρης: Η μεγάλη αλλαγή που είδε στη ζωή του μετά τη συμμετοχή του στο globetrotters.

Χάρης Βαρθακούρης: Ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται με την σύζυγο του, Αντελίνα μετά το παιχνίδι του STAR που συμμετείχαν το globetrotters. Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε πως δέχονται, πράγματι, πλήθος προτάσεων αλλά έχουν αποφασίσει να μην κάνουν κάτι τηλεοπτικό μαζί τουλάχιστον προς ώρας.

“Έχουμε προτάσεις για να κάνουμε τόσο κάτι μαζί όσο και ο καθένας μόνος του. Νομίζω πως έχουμε αποφασίσει, χωρίς να το έχουμε συζητήσει ακριβώς, να μην κάνουμε κάτι κοινό κολλητά και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι μαζί να το κρατήσουμε για το μέλλον. Προς το παρόν εξετάζουμε τις μεμονωμένες προτάσεις που έχουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

“Οι προτάσεις είναι για μουσικές επιτροπές”

“Είδα τέτοια αλλαγή στη ζωή μου και στη δουλειά μου, το τραγούδι, που θα ήταν κουτό να πω τώρα πως επιστρέφω στην παλιά μου σκέψη” τόνισε επίσης ο τραγουδιστής. “Όποια πρόταση μου γίνεται, τουλάχιστον, την εξετάζω και την σκέφτομαι. Οι προτάσεις είναι για μουσικές επιτροπές αλλά και μια, δυο πιο παράξενες που λες, πως με σκέφτηκαν. Δεν νομίζω πως θα άντεχα να είμαι σε ένα πάνελ και να περιμένω να μου δώσει κάποιος τον λόγο, γιατί θα τον έπαιρνα τόσες φορές μόνος μου που θα γινόταν χαμός”.

Όσον αφορά τη συμμετοχή στο ταξιδιωτικό ριάλιτι, ο Χάρης Βαρθακούρης πρόδωσε με χιούμορ: “Πριν ξεκινήσουμε στο Globetrotters, λέω στη γυναίκα μου πως θα γυρίσουμε φέτες με τόσο περπάτημα και όμως γυρίσαμε και οι δύο πιο χοντροί. Με ξένισε ο βαθμός της δημοσιότητας στο πρώτο ίσως και δεύτερο επεισόδιο, μέχρι να το συνηθίσω. Από ένα σημείο και μετά έπαψε να με απασχολεί, κυρίως επειδή είδα ότι ο κόσμος δεν εξέλαβε όσα έβλεπε όπως φοβήθηκα ότι θα το εκλάβει. Επίσης νομίζω έγινα πιο συμπαθής χωρίς να προσπαθήσω”. “Σαφώς δεν είμαστε έτσι με την Αντελίνα αλλά όταν θα τσακωθούμε, έτσι είμαστε” σημείωσε, σε άλλο σημείο, ο Χάρης Βαρθακούρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments