Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [9/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [9/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (9/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (9/1/20).

  • κριός

Μια ένταση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της πίεσης που και οι δύο βιώνετε με το δικό σας τρόπο ο καθένας. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, επιθυμείτε να υπάρχει υποστήριξη ανάμεσά σας…. αλλά και οι δύο φαίνεται πως είστε απασχολημένοι αυτό το διάστημα. Γίνε αυτή που θα δείξει στοργή….και θα νιώσεις ευτυχισμένη που το έκανες.

  • ταύρος

Ίσως πιστεύεις ότι μια δραματική ή εντυπωσιακή χειρονομία είναι απαραίτητη για να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου. Αν νιώθεις ότι είναι απαραίτητο να φτάσεις στα άκρα με τέτοιο τρόπο….στη συνέχεια προσπάθησε να δεις πως μπορεί να φανείς απελπισμένη νευρική ή ανασφαλής, στα μάτια του εραστή σου. Πιο μικρές… αλλά αυθεντικές κι εγκάρδιες χειρονομίες, θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Γι’ αυτό σταμάτα τις υπερβολές και κινήσου απλά.

  • δίδυμοι

Ορισμένα ζητήματα που προκύπτουν στα ερωτικά σου, θα μπορούσαν με προσεκτικότερη εξέταση, να σου φανούν υπερβολικά. Είναι επίσης πιθανό να ανησυχείς για κάτι που δεν απαιτεί τόσο μεγάλη σκέψη ή ανησυχία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης προς τις τρέχουσες συνθήκες, στην προσωπική σου ζωή. Αν δεν βλέπεις ήδη έναν έγκυρο λόγο για να νιώσεις αισιόδοξη, τότε ίσως να οφείλεις στον εαυτό σου, να προετοιμαστεί για ό,τι απίθανο συμβεί.

  • καρκίνος

Μπορεί να πίστευες πως η σχέση σου δε σου προσέφερε ψυχική διέγερση, αλλά μπορεί να έχουν ανοίξει τα μάτια σου, αυτό το διάστημα. Κάτι μπορεί να αλλάξει και να γίνει πιο ειλικρινές και σταθερό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ώστε να απομακρύνει την αβεβαιότητα και την απογοήτευση που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Αν η σύγχυση γίνει αισθητά ευκολότερη και σαφέστερη θα σας προσφέρει ένα μάθημα που θα εφαρμόσετε και οι δύο, στο μέλλον.

  • λέων

Μια ξαφνική εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί πιο περίπλοκη απ’ ότι είναι, γι’ αυτό θεώρησε αυτό που εμφανίζεται ξαφνικά στα ερωτικά σου, σαν υπερβολή. Αν μπορείς να ξεπεράσεις ένα συγκεκριμένο θέμα που φαίνεται να απαιτεί προσοχή, τότε με μια πιο προσεκτική εξέταση, θα δεις πόσο εύκολα και γρήγορα θα μπορούσε να λυθεί. Αυτό θα βοηθήσει τον αγαπημένο σου, να είναι λιγότερο επιρρεπής στο να το κάνει ολόκληρο θέμα.

  • παρθένος

Το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να σε πιέσει να του ανοιχτείς και να συζητήσετε, τι είναι αυτό που σκέφτεσαι. Όμως μπορεί να μην αισθάνεσαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή…. ή μπορεί να νιώθεις πως είναι ευαίσθητο το θέμα, και δεν είσαι έτοιμη να το αποκαλύψεις. Αυτό δε σημαίνει πως δε θέλεις να δείξεις στο ταίρι σου, την ευάλωτη πλευρά σου. Ίσως δε θέλεις να ξεκινήσεις μια βαθιά συζήτηση μαζί του, παρά μόνο αν έχεις και μια λύση έτοιμη. Αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να νιώσεις πιο άνετα…. τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να το πεις.

  • ζυγός

Η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει, εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν σε άλλες περιοχές της ζωής σου αυτή τη στιγμή, και μπορεί να είναι σχετικές με την καριέρα ή το σπίτι. Αλλά αν γνωρίζεις την αστάθεια που επικρατεί στους άλλους τομείς, ίσως χρειαστεί να τοποθετήσεις την ερωτική ζωή σου ψηλότερα στον κατάλογο προτεραιοτήτων σου! Έτσι θα εξασφαλίσεις ότι ο εραστής σου, θα έχει την αμέριστη προσοχή σου και δε θα γίνει δευτερεύουσα προτεραιότητα στον κόσμο σου.

  • σκορπιός

Αυτός που αγαπάς μπορεί να έχει μια χρήσιμη πρόταση, αλλά μπορεί να την απορρίψεις ή να την αγνοήσεις, επειδή αισθάνεσαι ότι ξέρεις τι είναι καλύτερο για τους δυο σας. Ίσως, ένα συγκεκριμένο θέμα δεν απαιτεί περαιτέρω συζήτηση, όσον αφορά εσένα. Ωστόσο, προσπάθησε να δεχτείς, ότι μπορεί να υιοθετείς μια επίμονη ή άκαμπτη στάση μόνο επειδή είσαι πεπεισμένη, ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση που είναι αμετάβλητη ή ακίνητη. Άκουσε την ιδέα του εραστή σου, για να ανακαλύψεις πόσο ευέλικτη θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα.

  • τοξότης

Αν νιώθεις πως λείπουν βασικά κομμάτια στη σχέση σου….η κάτι κρατιέται μυστικό από σένα, τότε χαμογέλα…. μέτρα μέχρι το δέκα και πάρε το χρόνο σου. Μια χρήσιμη και έγκαιρη αποκάλυψη θα εμφανιστεί, αλλά μπορεί να διατρέχεις τον κίνδυνο να μιλήσεις βιαστικά στο ταίρι σου, χωρίς να έχεις όλα τα γεγονότα. Να είσαι υπομονετική και να αφήσεις αυτό που πρέπει να έρθει σε σένα, για να μπορέσεις να κινηθείς ανάλογα.

  • αιγόκερως

Μια ουσιαστικότερη επικοινωνία θα επιτευχθεί με το ταίρι σου, αυτό το διάστημα… Και ίσως προκληθεί από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Η άποψή του είναι αυτή που πρέπει να εξετάσεις και να λάβεις υπόψη μαζί με τον εραστή σου. Αυτό που δουλεύει γι’ αυτόν, θα μπορούσε να λειτουργήσει και για σας τους δυο όπου υπάρχει ανταλλαγή ιδεών…. ή αν ανοιχτείτε περισσότερο μεταξύ σας. Αυτό θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε ν’ αντιμετωπίζετε δυσάρεστες συζητήσεις, στο μέλλον.

  • υδροχόος

Οι υποθέσεις, μπορεί να είναι ο εχθρός σου σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, τώρα. Αν είσαι αυτή που κάνει υποθέσεις, τότε απέφυγε τους σχεδιασμούς….και μην κολλήσεις σε άκαμπτα συμπεράσματα. Συνδυάζοντας διάφορα γεγονότα, ελλείψει ουσιώδους πληροφορίας, μπορεί να οδηγήσει σε αδικαιολόγητη ταλαιπωρία και περισσότερη σύγχυση. Εμπιστέψου το ένστικτό σου…αλλά περίμενε να υποστηριχτεί από τα γεγονότα.

  • ιχθύες

Πίστεψε πως η ευοίωνη αίσθηση που έχεις για τα ερωτικά σου, γίνεται για καλό λόγο. Μπορεί να χρειαστείς την αυτοπεποίθησή σου για να πάρεις μια συγκεκριμένη απόφαση, που απαιτεί ένα σαφές, ανοιχτό και θετικό πλαίσιο σκέψης. Η στάση ή οι πράξεις του αγαπημένου σου μπορεί να συγχέουν ή να ηρεμούν τα πράγματα για λίγο, αλλά τα αισιόδοξα συναισθήματα ή η προσέγγισή σου θα είναι ό, τι χρειάζεται το ταίρι σου, για να νιώσει περισσότερη εμπιστοσύνη σε σένα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments