Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Βασικός κόντρα στη Λαμία στη θέση του Ποντένσε

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Βασικός κόντρα στη Λαμία στη θέση του Ποντένσε
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο Έλληνας επιθετικός επέστρεψε για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς να του δίνει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή, τώρα που ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται. Ο Έλληνας εξτρέμ αφήνει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και ρίχνεται στη μάχη με σκοπό να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Η επανεμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπαίνοντας ως αλλαγή από τον πάγκο ήταν η αρχή.

Η συνέχεια πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, με τον 33χρονο άσσο να αγωνίζεται εκ νέου πετυχαίνοντας μάλιστα το ένα από τα δύο τέρματα των “Ερυθρόλευκων” που χάρισαν στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέποντας πως ο ποδοσφαιριστής του έχει επιστρέψει για τα καλά σκοπεύει να διατηρήσει το μομέντουμ και να τον ρίξει ξανά στη μάχη τοποθετώντας τον στα βασικά πλάνα για τη προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λαμία.

Οι Πειραιώτες τη Κυριακή αντιμετωπίζουν την ομάδα από την Φθιώτιδα στοχεύοντας στη νίκη που θα τους διατηρήσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί στην Τούμπα την ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να “κατεβάσει” τον Ολυμπιακό με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Χριστοδουλόπουλος, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, Σουντανί και Γκιγιέρμε αναμένεται να τεθούν εκτός ενδεκάδας, με τον πρώτο να βρίσκεται στην αποστολή αντιθέτως με τον δεύτερο, ο οποίος πιθανότατα να μπει σε φουλ ρυθμούς από το επόμενο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments