Ελλάδα

Κάρυστος: Καταστράφηκαν οι ανεμογεννήτριες [pics]

Κάρυστος: Καταστράφηκαν οι ανεμογεννήτριες [pics]
Κάρυστος: Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν μεγάλες ζημιές με αποτέλεσμα να διαλυθούν ανεμογεννήτριες - H ένταση των ανέμων έφτασαν τα 11 μποφόρ.

Κάρυστος: Το πέρασμα της κακοκαιρίας “Ηφαιστίων” δεν ήταν “αναίμακτο”. Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι, κομμένα δένδρα, παγωμένα ποτάμια, μέχρι και κατεστραμμένες ανεμογεννήτριες άφησε στο πέρασμά του. Οι θυελλώδεις άνεμοι των τελευταίων ημερών που έφτασαν σε κάποιες περιπτώσεις τα 11 μποφόρ και πιάνοντας ταχύτητα τα 160 χιλιόμετρα την ώρα προκάλεσαν όπως ήταν φυσικό αρκετές ζημιές  αφού κατάφεραν να “λυγίσουν” μέχρι και ανεμογεννήτριες. Οι φωτογραφίες του startv.gr από την Κάρυστο και το αιολικό πάρκο στο Κατσαρώνι αποδεικνύουν την μανία του Ηφαιστίωνα που δεν άφησε τίποτε όρθιο στο πέρασμά του.

Οι κάτοικοι, τώρα, ανησυχούν για τα πάρκα που είναι κοντά στα χωριά και αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να συμβεί, εάν έσπαγε ένα φτερό ή ένα κομμάτι της τεράστιας αυτής κολόνας και με το πέταγμά της έφτανε σε σημείο να χτυπήσει άνθρωπο. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αιολικό είναι ανενεργό και δυστυχώς, με τις ανεμογεννήτριες χωρίς να έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments