Lifestyle

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Επιβεβαίωσε την πρόταση γάμου που της έκανε ο Γιώργος Σαμαράς [vid]

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Επιβεβαίωσε την πρόταση γάμου που της έκανε ο Γιώργος Σαμαράς [vid]
Κωνσταντίνα Κομμάτα: "Συνέβη κι αυτό το ευχάριστο μέσα στις γιορτές" ανέφερε η γνωστή

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram κατά τη διάρκεια των εορτών, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει με έμμεσο τρόπο πως ο Γιώργος Σαμαράς της έκανε πρόταση γάμου. «Χίλιες φορές ναι» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας. Στην κοπή της πίτας, στην παράσταση Μάμα Ρόζα που συμμετέχει, η Κωνσταντίνα Κομμάτα επιβεβαίωσε πως ο Γιώργος Σαμαράς τής έκανε πρόταση γάμου στο Παρίσι.

“Συνέβη κι αυτό το ευχάριστο μέσα στις γιορτές. Κάποια στιγμή το διαισθάνεσαι, ξέρεις πώς πηγαίνει μία σχέση. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω ποτέ κανένας δεν το περιμένει, δεν είναι σίγουρος”, δήλωσε. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα παραδέχτηκε ότι υπήρχε η υποψία στο μυαλό της πριν της γίνει η πρόταση από τον Γιώργο Σαμαρά αλλά δεν το περίμενε.

Όσο για το πώς θα γίνει ο γάμος τους η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποκάλυψε: «Για μένα το ιδανικό είναι να γίνει πιο καλοκαιρινός».

Πρόταση γάμου κάτω από τον πύργο του Αίφελ

Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Κομμάτα με θέα τον Πύργο του Άιφελ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η γνωστή ηθοποιός μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και τον τελευταίο καιρό μένουν μαζί στην Κρήτη, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Γιώργος Σαμαράς. Ωστόσο, λόγω των υποχρεώσεων της ηθοποιού, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαμά Ρόζα», ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα στην Αθήνα.

Η πανέμορφη ηθοποιός, δημοσιεύσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί μπροστά στον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ. Ο Γιώργος Σαμαράς θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με τον πιο ρομαντικό τρόπο και από ότι φαίνεται, τα κατάφερε!

“Thousand Time YES !!!! («Χιλιάδες φορές, ναι) 😉♥️ #happy2020 #favoritetimeoftheyear”, σχολίασε στη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments