Lifestyle

Τόνια Κούμπα: Η νέα παίκτρια του «Μy Style Rocks 3» και πως σώθηκε από επίθεση σκύλου [vid]

Τόνια Κούμπα: Η νέα παίκτρια του «Μy Style Rocks 3» και πως σώθηκε  από επίθεση σκύλου [vid]
Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τρίτη χρονιά συστήνοντάς μας την Τόνια Κούμπα.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τη ζωή της έκανε η νέα παίκτρια του επικείμενου My Style Rocks 3, Τονια Κούμπα. Η δημοσιογράφος και fashion blogger μίλησε στο τρέιλερ της εκπομπής για την περιπέτεια που βίωσε πριν από μερικά χρόνια όταν σκύλος της επιτέθηκε δαγκώνοντας την στα χείλη με την ίδια να δηλώνει πως χρειάστηκαν πάνω από 8 μήνες για να αναρρώσει ύστερα από το τυχαίο συμβάν. Με αφορμή την επικείμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας η ίδια περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε με αποτέλεσμα να χάσει το άνω χείλος της. «Πριν από τρία χρόνια είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, ένας σκύλος μου επιτέθηκε με αποτέλεσμα να χάσω το πάνω αριστερό χείλος μου. Κόπηκε στα τρία», συμπληρώνει.

Ποια είναι όμως η Τόνια Κούμπα;

Η συναναστροφή της με τον κόσμο της μόδας και του θεάματος ξεκινά από τα 5 της κιόλας χρόνια όπου έκανε φωτογραφήσεις και ήταν στο πλέον γνωστό της εποχής πρακτορείο Agencia- Μodel Agency. Δούλεψε με γνωστά ονόματα από το χώρο της μόδας όπως τον Κώστα Φραγκολιά, την Κάτια Ζυγούλη και άλλους διάσημους σταρς της ελληνικής showbiz, ενώ συμμετείχε σε shows όπως το Ciao Ant 1 και το Μπράβο Καλωσήρθατε.

Στα 15 της ωστόσο, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνει διάλειμμα από τον κόσμο των μίντια και να αφοσιωθεί στο σχολείο της. Ως αποτέλεσμα η Τόνια τελείωσε το λύκειο πέρασε στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστήμιου, ενώ παράλληλα γράφτηκε στη δραματική σχόλη του Διομήδη Φωτιάδη. Αποφοίτησε και από τις δυο σχολές και το 2010 ξεκίνησε να δουλεύει ως δημοσιογράφος στο Kontra Channel.

Ήταν αρχισυντάκτρια της κας Μιχαλονάκου, εμφανίζονταν σε ειδήσεις στο πλευρό του Τέρενς Κουίκ, συμπαρουσίαζε στο «Καλό ΣΚ» με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Επόμενο της βήμα η μεσημεριανή της εκπομπή αλλά και η συμμετοχή της στο σίριαλ «Κλεμμένα Όνειρα». Από την επαγγελματική της πορεία δεν έλλειψε και το ραδιόφωνο, όπου ένα χρόνο αργότερα ξεκινά ως ραδιοφωνική παραγωγός του Οrange fm 93,2 και ακολουθούν κάποιες συμμετοχές στο Love radio.

Λίγο αργότερα αναλαμβάνει την αρχισυνταξία στο περιοδικό «Υγεία και Ευεξία». Η κρίση επέρχεται, το περιοδικό κλείνει, η Τόνια επιστρέφει στο Kontra Channel, ενώ ένα χρόνο μετά ασχολείται με την εστίαση και το Luxury Lifestyle. Τέλος, το 2016 αρθρογραφεί για το FashionFreaks και τότε έρχεται αντιμέτωπη με ένα … απρόσμενο γεγονός.

Το ατύχημα της ύστερα από την επίθεση σκύλου της κόστισε αρκετά. Οι μήνες περνούν αργά και βασανιστικά για τη δημοσιογράφο που υποβλήθηκε σε εντατικές θεραπείες, με το 2018 να επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ως fashion blogger σε πάνελ εκπομπών, στο Νέο Epsilon με δική της στήλη μόδας.  Πλέον όντας πλήρως καλά, αφήνοντας πίσω την παρελθούσα δυσμενή εμπειρία επιστρέφει δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο. Δεν μένει λοιπόν κάτι άλλο από τη συμμετοχή της στον καινούριο κύκλο του «My style rocks» όπου ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments