Πολιτισμός

HBO: “Ψάχνεται” για να κάνει μίνι σειρά το “Parasite”

HBO: “Ψάχνεται” για να κάνει μίνι σειρά το “Parasite”
HBO: Το μεγάλο αμερικανικό κανάλι θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του "Parasite" για να το κάνει μίνι τηλεοπτική σειρά.

HBO: Την απόκτηση των δικαιωμάτων για την μεταφορά σε μίνι τηλεοπτική σειρά της κινηματογραφικής επιτυχίας του νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Μπονγκ Τζουν – χο “Parasite”, διαπραγματεύεται το HBO, όπως ανέφερε χθες το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο. Ανάμεσα στις τηλεοπτικές εταιρείες που διεκδικούν τα δικαιώματα της ταινίας είναι και το Netflix, το οποίο το 2017 υπέγραψε την παραγωγή του “Okja”, της προηγούμενης ταινίας του σκηνοθέτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline Hollywood.

Για την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας με τον Μπονγκ θα συνεργαστεί ο Άνταμ Μακέι, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των ταινιών “Το Μεγάλο Σορτάρισμα” (2015) και “Vice” (2018).

Μια μαύρη σάτιρα για τη σχέση μεταξύ δύο οικογενειών, το “Parasite” έχει σημειώσει εισπράξεις 130 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες και μια Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία της καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Επίσης, θεωρείται φαβορί για το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Οι υποψηφιότητες των Όσκαρ θα ανακοινωθούν την προσεχή Δευτέρα και κάποιοι αναλυτές εκτιμούν ότι η ταινία πιθανόν να προταθεί και για Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments