Video

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς θα αναγνωρίσει και επίσημα το Μάνο ως γιο του

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς θα αναγνωρίσει και επίσημα το Μάνο ως γιο του
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (10/01/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Το παραμιλητό του Μάνου δημιουργεί αμφιβολίες στην Ξένια για το αν είναι στ’ αλήθεια γιος του Βρανά. Η Πέγκυ αναγκάζεται να αλλάξει στρατόπεδο και να στραφεί εναντίον του Βρανά, την ώρα που ο Αντρέι ξαναμπαίνει στο αστυνομικό σώμα. Το ατύχημα του Στρατή κάνει τη Δάφνη να τον δει διαφορετικά και αποφασίζει να του τα συγχωρέσει όλα.

Η Κική και ο Αλέξης όμως έχουν άλλα σχέδια, είναι αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν να ζήσουν την ευτυχία. Η Σμαράγδα ψάχνει τρόπους να γλιτώσει από την Ξένια και τη Μόνικα και δημιουργεί μια νέα συμμαχία. Ο Βρανάς θα αναγνωρίσει και επίσημα το Μάνο ως γιο του, αλλά ένα χαστούκι θα του θυμίσει κάτι από το παρελθόν.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Στρατής, προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς, χτυπάει σοβαρά και καταλήγει στα επείγοντα. Η Κική «δείχνει» ως υπεύθυνη τη Δάφνη, μια και ο Στρατής έκανε τη ληστεία για να κυνηγήσει το όνειρό του μαζί της. Η Κική είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να την κρατήσει μακριά από το Στρατή. Η Ξένια παίρνει τα ηνία του σπιτιού της Μόνικας και προσφέρει στέγη στο Μάνο. Το σπίτι της Μόνικας θυμίζει ναρκοπέδιο με τις σχέσεις να είναι όλες σε τεντωμένο σχοινί. Ο Σωτήρης δε δέχεται το σχέδιο του Αντρέι και αποφασίζει να λειτουργήσει αυτόνομα, μια απόφαση όμως που θέτει σε κίνδυνο ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να πετύχουν.

Η επιστροφή του Βρανά γίνεται το θέμα της ημέρας. Μετά από ένα χτύπημα της Πέγκυς, όμως, στο δωμάτιό του ξενοδοχείου, δεν επανέρχεται ακριβώς όπως τον περιμένουν. Ο Μάνος αρρωσταίνει και παραμιλάει μες στον πυρετό του αποκαλύπτοντας ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments