Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στην Τούμπα

Βασίλης Μπάρκας: Θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στην Τούμπα
Βασίλης Μπάρκας: Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ θέλει να προσθέσει μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, γνωρίζοντας ότι αρκετοί σκάουτερ θα βλέπουν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Βασίλης Μπάρκας: Τα τελευταία χρόνια ο παίκτης της ΑΕΚ έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Ελλάδα. Με τα “κιτρινόμαυρα” έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ενώ ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας που έπαιξε στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα στα παιχνίδια των ομίλων ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει.

Την ίδια ώρα είναι βασικός με την Εθνική ομάδα παρά τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών. Εδώ και καιρό το όνομα του πρώην παίκτη του Ατρόμητου βρίσκεται στο ρεπορτάζ πολλών ομάδων. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει κάποια πρόταση που θα αναγκάσει την ΑΕΚ να τον παραχωρήσει.

Παραμένει στη βιτρίνα ο Μπάρκας

Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Από την πλευρά του ο Μπάρκας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να βιαστεί. Γνωρίζει ότι τον Ιανουάριο είναι δύσκολο κάποια καλή ομάδα να δείξει ενδιαφέρον. Αντίθετα όλα είναι πιθανά για το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας διεθνής θα πρέπει να μείνει σε τοπ επίπεδο.

Ο Μπάρκας πιστεύει ότι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Άλλωστε είναι ένα παιχνίδι που θα παρακολουθήσουν αρκετοί σκάουτερ. Μπορεί να μη βιάζεται να αποχωρήσει άμεσα, αλλά μέχρι τις 31/1 υπάρχουν πολλές μέρες και όλα μπορούν να συμβούν. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπάρκας σκέφτεται το εξωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments