Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: Κερδίζει πόντους στα πλάνα του Μαρτίνς ο Αλγερινός

Γιασίν Μπενζιά: Κερδίζει πόντους στα πλάνα του Μαρτίνς ο Αλγερινός
Γιασίν Μπενζιά: Η εμφάνισή του στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Καλαμάτα δεν αποκλείεται να του δώσει φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λαμία.

Γιασίν Μπενζιά: Ο 25χρονος το καλοκαίρι ήρθε στον Ολυμπιακό με την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Η απόκτησή του έγινε περισσότερο λόγω του τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη, με τον Αλγερινό και τον Βαλμπουενά να αναλαμβάνουν να καλύψουν το κενό του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Αρκετούς μήνες αργότερα, ο Μπενζιά δεν κατάφερε να πείσει πως μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιεί ελάχιστα στα πλάνα του.

Μεσοβδόμαδα, ο Πορτογάλος τεχνικός στο παιχνίδι με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδος πραγματοποίησε εκτενές ροτέισον εντάσσοντας σε αυτό και τον Αλγερινό. Ο 25χρονος άσσος πήρε καλό βαθμό από την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, με την απόδοσή του μάλιστα να στέκεται ικανή να τον διατηρήσει στη σύνθεση του Ολυμπιακού και για το επόμενο παιχνίδι.

Οι “Ερυθρόλευκοι” τη Κυριακή φιλοξενούνται από τη Λαμία, με τον προπονητή των Πειραιωτών να καταστρώνει τα πλάνα του προκειμένου η ομάδα του να περάσει με νίκη από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ελάχιστα προβλήματα στο μυαλό του αναφορικά με τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα. Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει ποιος θα πάρει τη θέση του τραυματία Ποντένσε, με τους Μπενζιά και Χριστοδουλόπουλο να παλεύουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το προβάδισμα για τη θέση έχει ο Αλγερινός, μιας και ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments